کاربر شهرسختافزار
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 12-10-09 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستانی که رای میدن دلیلشون رو بگن لطفا .
الان 2 نفر به 220 ای که حداقل از لحاظ مشخصاتی پایین تر از 2261 هست رای دادن ! دلیل اتون چی بوده ؟!
با تشکر .
t220 به دلیل بالا بودن کنتراست نسبت به w2261
آخرین ویرایش توسط Curtis در تاریخ 12-10-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
P22500 چون همه خصوصیاتی که T220 داره و داراست در ضمن قیمتش مطلوبه
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
2261V چون خوراک بازیه !
کاربر شهرسختافزار
عجب !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط htondkar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
22500 خیلی ضایع هست از لحاظ اینکه 23500 هم هست ! در ادامه توضیح میدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rohham برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این که دروغ هست ، یعنی سامسونگ زده 50000:1 هیچ فرقی که با ال جی نداره تازه ال جی تصویرش بهتره در واقعیت وقتی تست میشه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز 2 عدد مانیتور جیگر پیدا کردم !
23500 و 23700 که اصلا فکرشو نمیکردم توی ایران باشه - اولی به قیمت 271.000 دومی به قیمت 290 خورده ای .....
حالا مشکل اینجاست از این 2 تا که بهترین انتخاب میتونن باشن کدوم رو انتخاب کنیم !!!!
از لحاظ ظاهری با 23500 بیشتر حال میکنم و 23700 هم به خاطر اینکه خیلی گرون در میاد و فقط از لحاظ مصرف برق 10 وات کمتر مصرف میکنه تفاوت داره بیشتر نظرم روی 23500 بعد 23700 و در آخر 2261 هست که 2261 رو با وجود این ها اصلا ماینتور حساب نمیکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 12-10-09 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
آخه نگفته بودی که 23500 هم هست وگرنه من می گفتم 23500...خودم دارم 23 اش رو واقعاً عالیه به نظرم...
این دو تا مدل از سری led هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
توی نظر سنجی گفتم که یا ......آخه نگفته بودی که 23500 هم هست وگرنه من می گفتم 23500...خودم دارم 23 اش رو واقعاً عالیه به نظرم...
شما همون شخصی بودی که چند وقت پیش میخواستی 2261 بگیری آره ؟
کاربر شهرسختافزار
آره دقیقاً خودشم...انقدر وایسادم تا این مانیتورها اومد و این رو گرفتم جای 2261...خداروشکر راضیم هستم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks