نسحه 8 گیگ را پیشنهاد میکنم تهیه کنید . با توجه به نیازهای سخت افزاری بازیهای جدید
سلام دوستان
به نظر شما برای گیم 1080p - 1440p خرید rx480 با چه مقدار vram منطقی هستش؟
در سال های آینده برای بازی ها 4gb کافی خواهد بود؟
|
با توجه به نزدیک بودن قیمت rx480 nitro+ 8gb و gtx 1060 zotac amp! 6gb کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
(کابرد گیمینگ در چند سال آینده)
برای یک دوستان RX470 گیگابایت تهیه کردم . همه بازیهای روز به خوبی در حال اجرا هست . روی RX480 نظر مثبت تری دارم . ولی نظرم این هست صبر کنید تا مدلهای گیگابایت و اسوس موجود شوند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.graph برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
benchmark ها در حال حاضر 1060 رو برتر از 480 جلوه دادند. اما من هم فکر میکنم وقتی همه بازیها بشن drx12 . ای ام دی برتری خودش رو نشون بده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته مدل گیگابایت و ایسوس gtx1060 در برخی وبسایتها موجود هستش.
منظورم RX480 گیگابایت و اسوس بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.graph برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
m.graph (10-10-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks