740 بهتره. برای هردوشون 2گیگ کافیه زیادم هست چون قدرتی ندارند که از 4گیگ استفاده کنند نهایتا بتونند تو HD کارتو راه بندازن مصرف HD هم از 1/5 گیگ بالاتر نمیره
پیشنهادم برای شما 750 2G TI
خدمت اساتید و دوستان عزیز سلام و عرض ادب دارم.
امیدوارم تاپیک رو در جای درستی ایجاد کرده باشم.
طبق معمول به نظر کارشناسانه و راهنماییهای مفید عزیزانِ همیشگیم نیاز دارم.
دوستان بین دو کارت گرافیک Asus GT730 4GB و Asus GT740 2GB کدوم رو توصیه میکنید؟
البته عنوان کنم که هر دو DDR3 هست.
کاربریشون هم برای بازیهای معمولی مثل PES2017 و بازیهایی مثل جنگهای صلیبی و کال آف دیوتی و این قبیل بازیهاست.
سیستم مورد نظر هم دارای پردازنده Core i5 و رم 8 گیگ هست.
واقعاً ممنونتون میشم راهنماییم کنید بین این دو گزینه اونی که انتخاب بهتریه رو انتخاب کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
740 بهتره. برای هردوشون 2گیگ کافیه زیادم هست چون قدرتی ندارند که از 4گیگ استفاده کنند نهایتا بتونند تو HD کارتو راه بندازن مصرف HD هم از 1/5 گیگ بالاتر نمیره
پیشنهادم برای شما 750 2G TI
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 23-07-18 انجام شده است
Mohammad karol (23-07-18), Mohammad-RI (23-07-18), SajjadKhati (23-07-18)
ممنونم از پاسختون عزیزم لطف کردید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعیتش اینجاست گرافیک خواهرزاده م GT730 4GB بود به مشکل خورده بود بردمش گارانتی، امروز زنگ زدن گفتن باید تعویض بشه ولی چون گرافیک مدل خودتون رو نداریم GT740 2GB بهتون میدیم.
منم قبل از اینکه برم بگیرم گفتم از دوستان توی انجمن مشورت بگیرم که اگر GT730 4GB بهتر از مدل پیشنهادیه اوناست زیر بار نرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان که شما گفتید خوبه دیگه خیالم راحت شد، ممنونم یه عالمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (23-07-18)
آقا فقط یه سوال از خدمتتون بپرسم، گرافیک خودم DDR3 هست ولی این مدلی که شما پیشنهاد کردید DDR5 هست، آیا DDR5 به مادربرد من میخوره؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله میخوره.نوع پلتفرم و نوع رم کامپیوتر ربطی به نوع رم گرافیک نداره.دوتا مقوله جدا از هم هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad karol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 23-07-18 انجام شده است
Mohammad karol (24-07-18), Mohammad-RI (25-07-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks