نکته ی اول:بنچمارک داریم تا بنچمارک! بعضیا معتبره بعضیا هم به قول شما چرته! PassMark یکی از معتبرتریناس. الآن این بنچمارکی که شما گذاشتین اصلا معلوم نیست منبعش کجاست شاید خالی بندی باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط avrill برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته ی دوم:این بنچمارکی که شما گذاشتین با بنچمارکی که من گذاشته بودم هیچ تناقضی نداره و نشون دهنده ی چرت بودن بنچمارکا نیست! چون 6570 از 5670 ضعیف تره:
PassMark - Radeon HD 5670 - Price performance comparison
PassMark - Radeon HD 6570 - Price performance comparison
http://www.tomshardware.com/reviews/...ks,2925-5.html
نکته ی سوم:هر بنچمارکی یه درصد خطایی داره.
نکته ی چهارم:هر کارتی نسخه های مختلفی داره که بعضیاشون به صورت کارخانه ای اورکلاک شدن و بعضی ها هم مدل رفرنس هستن به همین دلیل نسخه های مختلف نتایج مختلفی رو می گیرن(به عنوان مثال کارت من که ASUS GTX 670 OC هست توی بنچمارکی که با Performance Test گرفتم و نتیجه شو هم توی سایت PassMark ثبت کردم نمره ی 5,718 رو گرفته در حالی که نمره ی GTX 670 توی این سایت الآن 5,384 هست و نمره ی GTX 680 هم 5,700 هست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) پس شما وقتی دوکارت رو می خواین مقایسه کنین باید به برندشونم توجه کنین.

Bookmarks