محمد علی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبق دستور شما با چند نفر از دوستان برای گرافیک 460 صحبت کردم
پارتیزان شماره 1 کیوان عزیز ، فرمودند که پیگیر هستند ولی هنوز فروشنده های آسیای جنوب شرقی از برندهای خوب و معتبر عرضه نداشتن و به مجرد ورود به مارکت ، هوائی این کارت رو به اینجا میرسونند
با سرعت عملی که از کیوان عزیز سراغ دارم تخمین میزنم تا اواخر هفته آینده این کالا رو به دستمون برسونند ولی در مورد قیمت نمیتونم صحبت کنم چون هزینه های هوائی و ترخیص مطالبیه که به قیمت این کارت اضافه میکنه ( البته این نکته رو هم بگم که کیوان کلی بهم خندید که نمیدونستم این کارت در دو مدل رم 768mb-192bit و 1gb-256bit عرضه شده که قیمت و کارائی متفاوتی داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در هر صورت با توجه به قیمت جهانی فکر نمیکنم سری ارزانتر (768) قیمتی کمتر از 220-230 هزار تومن در ورود داشته باشه ولی اگر حدود یکماه صبر داشته باشید 2 بار زمینی به تهران خواهد رسید که طبیعتا قیمت پائینتری خواهد داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(پینوشت - محمد علی : امروز پیگیر 875k هم بودم و فکر کنم تا 1-2 هفته دیگه دستمون باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

Bookmarks