سلام دوست عزیز ... به پی سی نتورک خوش آمدید
در بین "17ها بنده نظرم روی Samsung BF1731 هست و همچنین LG L1760TR
قیمت اولی حدود 250 تومن و قیمت دومی حدود 265 باید باشه
تفاوت اون چنانی با هم ندارند پس خرید سامسونگ بصرفه تر هست
سپاس
کاربر شهرسختافزار
من قصد خرید یک ال سی دی 17 اینچ رو دارم لطفا منو راهنمایی کنید که چه مارکی بگیرم و چه مدلی؟ کارم هم خوندن متن و کارهای متداوله (اینترنت، آفیس،نرم افزار های مختلف، بازی و...). از لحاظ مشخصات هم میخوام اول از همه چشم رو اذیت نکنه و کار طولانی با اون موجب اذیت و سوزش چشم نشه. بعد از اونم کیفیت خوب، نسبت کنتراست بالا، سرعت پاسخگویی زیاد (حدود 2 میلی ثانیه) و زاویه دید خوبی هم داشته باشه. پولی رو هم که میتونم هزینه کنم حدود 300 هزار تومنه حالا یه خورده کم و زیاد. ممنون میشم که با اطلاعات دقیق و تجربیاتتون منو راهنمایی کنین چون یه سری ال جی رو پیشنهاد میکنن یه سری سامسونگ و... اما برای من مهمه با این هزینه کدوم بهترن؟ ممنون از راهنماییتون.
|
|
Administrator
سلام دوست عزیز ... به پی سی نتورک خوش آمدید
در بین "17ها بنده نظرم روی Samsung BF1731 هست و همچنین LG L1760TR
قیمت اولی حدود 250 تومن و قیمت دومی حدود 265 باید باشه
تفاوت اون چنانی با هم ندارند پس خرید سامسونگ بصرفه تر هست
سپاس
عضو VIP شهر سختافزار
سلام دوست عزیز ضمن خوشامدگویی به جنابعالی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر در کنار مشخصاتی که مورد توجه شماست ، زیبایی هم براتون مهمه
بنده مانیتور ال جی مدل L1740P (سری سپید فام) رو پیشنهاد میدم
با قیمتی حدود 280 هزار تومان .
در ضمن مانیتورهای ال سی دی بخاطر نوع تکنولوژی بکار رفته در آن
باعث اذیت چشم (مانند مانیتورهای Crt قدیمی) نمیشوند .
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نظرتون راجع به 17 یا 19 اینچ بودن با توجه به کاربرد من که در پست قبل نوشتم چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
samsung1731 , samsung1931
Administrator
گرافیکتون چیه دوست من ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi357 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
گرافیک من nvidia Gforce 6600 256 MB هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
Administrator
مانیتور 19 فکر نکنم اذیتتون کنه
ولی سایزهای بالاتر مثل "22 اذیت کننده است ... چند تا از دوستان داشتند از اینکه روی کل صفحه چشم احاطه نداره، ناراضی بودند
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه قرار باشه یه کودوم رو انتخاب کنم 17 بهتره یا 19 با توجه به اینکه در سایز 19 ال سی دی فقط اندازه پیکسل بزرگ میشه و در حد اکثر رزولوشن پشتیبانی شده مثل هم هستند و نیز سایز 17 ال سی دی کمی بزرگتر از 17 crt هست. در ضمن من الان samsung MB1795 دارم از کیفیت اون راضی ام ولی چشم رو به شدت اذیت می کنه. به همین علت قصد خرید ال سی دی رو دارم. مدل های انتخابی من
LG 1770HR ساخت اندونزی-TCO03-2ms-3000:1
TCO99-2ms-2000:1-samsung BF1731
TCO99-2ms-2000:1-samsung BF1931
که استاندارد TCO03 از TCO99 بالاتر و ملزومات آرگونومیک دید آن هم بهتر هست
و هر مدلی شبیه اینا هست لطفا از بین این مدلها و مدلهای انتخابی خودتون به من پیشنهاد بدین.
آخرین ویرایش توسط hadi357 در تاریخ 18-12-07 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
Lg 1770hr
حداقل ایرانی نیست
ساخت اندونزیه
زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه
کنتراست1:2000
عالیه
دوست من من 17 با برند viewsonic رو بهت پیشنهاد میدم. قابل قیاس با سامسونگ نیست . از لحاظ qc هم بهتر هست . تو اروپا خیلی مصرف دارد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks