کار میکنند ......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
R7 370 OC اسطوره ای واسه خودشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
R7 370 OC اسطوره ای واسه خودش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
البته اینم در نظر داشته باشین که R7 370 حداقل 150 تومن گران تر از کارت جیفورسه.
DOOM999 (01-01-16)
دوست عزیز اگه نمودار هایی که گذاشتن ببینید R7 370 رو با GTX 750 ti مقایسه کردن که با توجه به تفاوت قیمتشون کار صحیحی نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من باب قیمت گفتید . من هم قیمتشون رو گذاشتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله اشتباه شد ولی نسبت به قیمت این دوکارت که AMD>INTEL امید خان اشاره کردند تفاوت کارایی آنچنانی ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه پیشنهاد خوب:بودجتونو به 100 هزار تومن افزایش دهید و یکی از غول های ای ام دی به نام r9 380 را بخرید .r9 380 نسبت به این دوکارت خیلی به صرفه تراست و قوی تراستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 01-01-16 انجام شده است
در یکی از سایت های معروف که نباید اسم برد
GigaByte GV-N950XTREME-2GD Graphic Card
802000 تومان و
GigaByte GV-R938WF2-2GD
با قیمت 831000 تومان
خداییش نمی ارزه جفتشم گیگابایته .من الکی از amd طرفداری نمی کنم ولی آینده گرافیک از آن amd است .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
خداییش نمی ارزه جفتشم گیگابایته .من الکی از amd طرفداری نمی کنم ولی آینده گرافیک از آن amd است .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 01-01-16 انجام شده است
V.W (02-01-16)
|
به نظرم مدل های Zotac به صرفه تره. الان Zotac GTX 950 AMP قیمتش زیر 700 تومنه! یعنی بیشتر از 100 تومن ارزان تر از کارت گیگابایت!
راستی دوستان این قضیه ASIC که توی تست کارت گرافیک های کارکرده بهش اشاره میکنن چیه ؟ و مقدار 80 درصد قابل قبول حساب میشه ؟ میشه اعتماد کرد و کارت رو خرید ؟!
DOOM999 (02-01-16)
V.W (02-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks