قطعاً به اندازه ی تفاوت قیمتی که دارد، ارزش خرید مناسب و مطلوب را داراست.
سلام من قبلا داخل همین انجمن بابت خرید گرافیک گیگا مدل GV-N770OC-4GD پست زده بودم چند روز قبل و هنوزم برای خرید این گرافیک اقدام نکردم الان مد نظرم برند msi مدل N780 TF 3GD5/OC اختلاف قیمت هم حدود 400 بین این دو مدل میخواستم بدونم کدوم ارژش خرید بیشتری دارد باتشکر
GV-N770OC-4GD
N780 TF 3GD5/OC
|
این کارت گیگابایت هم اورکلاک شده هست و هم دارای خنک کننده 450 وات windforce 3x . تفاوت این خنک کننده رو با مدلهای مشابه رو تو کار واقعا احساس خواهید کرد . گارانتی خوب آواژنگ هم حساب کنید .
با مطالعه این بررسی میتونید با قدرت این گرافیک آشنا بشید
Gigabyte GeForce GTX 770 WindForce 3X 2GB Video Card Review - Page 15 of 15 - Legit ReviewsFinal Thoughts and Conclusion
*MoJtAbA* (24-08-14), mehdi.n (24-08-14), Morteza.m1371 (24-08-14)
باتشکر بابت پاسخگویی فقط دو سئوال برای من باقی مونده ممنون میشوم این دو را هم جواب بدهیداول اینکه مدلی که داخل بنچمارک سایتی که قراردادین 770 (2) گیگ گیگابایت هست مدلی که من اشاره کردم مدل 770 (4) گیگ گیگابایت هست حالا این 2 گیگ اختلاف رم چقدر در گرفتن فریم تاثیر دارد ؟ و سئوال دوم اینکه این کارت بخاطر اینکه بطور پیشفرض اورکلاک شده است به مرورزمان روی قطعات کارت گرافیک تاثیر منفی ندارد و همچنین مدل 4 گیگ این کارت از رم که نمیگیرد بصورت واقعی 4 گیگ است با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل 4 گیگ تهیه کنید . مشکلی پیش نمیاد چون قویترین خنک کننده رو داره که قادر تا 450w رو خنک نگه دارد . خیر از رم برداشت نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم یک بررسی دیگر از سایت techpowerup و امتیاز 9.6 از 10 و editor choice
editorschoice.gif
http://www.techpowerup.com/reviews/G...rce_OC/32.html
mehdi.n (24-08-14), Morteza.m1371 (24-08-14)
دوست من این هم یک بررسی دیگه از سایت eteknixبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Editors-Choice.png
Gigabyte GeForce GTX 770 OC WindForce 3x 2GB Graphics Card Review | eTeknix - Part 17
mehdi.n (24-08-14), Morteza.m1371 (24-08-14)
|
نکته اولی که باید بهش توجه داشته باشید اینه که انتخاب گرافیک مناسب، جدا از بودجه، به رزولوشن نمایشگر شما بستگی داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نسبت قیمت به عملکرد رو در نظر بگیریم برای رزولوشن فول اچ دی GTX 770 انتخاب بهتریه ولی این کارت در رزولوشنهای بالاتر عملکرد زیاد خوبی نداره.
GTX 780 برای رزولوشنهای بالاتر از 1080p توصیه میشه.
در مورد سؤال اولتون:
در رزولوشن 1080p به بیش از 2گیگ Vram نیاز نیست. تفاوتی در عملکرد GTX 770 2GB و 4GB در این رزولوشن وجود نداره.
نسخه 4گیگ این کارت صرفاً برای استفاده همزمان از چند نمایشگر و یا استفاده در رزولوشنهای بالاتر از FHD تولید شده (که مورد دوم عملاً کاربردی نداره)
در مورد سؤال دوم:
در تمام کارتهای غیر رفرنس تلاش شده با ایجاد تغییراتی در معماری قطعه و اورکلاک کردن GPU به واسطه خنک کنندههای قوی عملکرد رو بالا ببرن پس نگرانی در این مورد نداشته باشید.
برای رزولوشن 1080p پیشنهاد من هم کارت Gigabyte GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5 به قیمت حدودی 1،350 هستش.
مانیتور من تارزولیشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدساپورت میکنه پس من اگر گرافیک 3 گیگ یا که 4 گیگ قراربدم روی سیستم هیچ فرقی با گرافیک 2 گیگ گیکادر فریم دهی ندارد درست است ؟کد:1600 x 900
بله با مونیتور شما تفاوت محسوسی رو احساس نمیکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (24-08-14), kaveh-gh (25-08-14), mehdi.n (24-08-14), Morteza.m1371 (24-08-14)
هردو کارت Digital max resolution = 4096 X 2160 & Analog max resolution= 2048 x 1536 هستن !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks