میتونید تست بگیرید . اگر موقع کار ولتاژها نوسان نداشت مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل پاور Green GP635B-US هست و ابتدای سال 94 گارانتیش تمام شده است. سیستم هم به طور میانگین روزی یک ساعت روشن بوده و کار خیلی سنگینی و یا حتی گیم سنگین استفاده نشده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا باز هم پیشنهادتون این هست که باید عوض بشه؟
اگه با یک مالتیمتر دیجیتال و روی بار (وقتی سیستم روشن هست) ولتاژهای خروجی را اندازهگیری کنیم و اختلاف غیر عادی نداشته باشند چی؟
میتونید تست بگیرید . اگر موقع کار ولتاژها نوسان نداشت مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ENASAP (28-09-15), M3RS4D 50062 (28-09-15)
|
|
بهترین روش همینی هست که اقا امید گفتن .... از گرافییک تست بگیرین اگه به ولتاژ ها به مشکلی نخرد میتونید راخت ازش استفاده کنید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6568mohamad (05-10-15), ENASAP (08-10-15)
منظور شما این کارت گرافیک هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GV-N970WF3OC-4GD
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 900 Series - GV-N970WF3OC-4GD (rev. 1.0/1.1)
ENASAP (08-10-15), M3RS4D 50062 (09-10-15), Milad x99 (09-10-15)
کاربر شهرسختافزار
داداش من خودم دنبال کارت گرافیک برای بازی و 3 دی بودم یکی از دوستام که خودش زیاد بازی میکنه GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB رو گرفت راضی هست من خودم همچین بودجه ای ندارم ولی تعریفش رو زیاد شنیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks