سلام
یسری LCD ارزون و با کیفیت بعلاوه گرافیک AGP لازم دارم چی پیشنهاد میدید ؟
مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
یسری LCD ارزون و با کیفیت بعلاوه گرافیک AGP لازم دارم چی پیشنهاد میدید ؟
مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یسری یعنی چند تا ؟
برای lcd چه بودجه ای در نظر گرفتید ؟
agp نو میخواهید یا دست دوم ؟
D J V A H I D (02-08-10)
کاربر شهرسختافزار
10 تا میخوام جالبه این گرافیک تا 1600*1200 و ساپورت میکنه ولی مانیتور های واید با رزولوشن 1375 و .. رو detect نمیشه :|
مانتیور های استاندارد بگیرم مشکلم حله بدون گرافیک ؟
عزیز کدوم گرافیک منظورتون هستش ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک 4670 agp هم در بازار هستش که مانند سری pci-e عمل میکنه ( احتمالا گرافیک شما مشکل داره )
مگر مونیتور غیر استاندارد هم داریم ؟ ( مونیتورهای واید هم استانداردهای مخصوص خودشون رو دارند )
باز شما پاسخ بنده رو ندادید ، برای این 10 مونیتور و گرافیک چه مبلغی مایل به هزینه هستید ؟
بودجه رو بفرمائید تا بهترین پیشنهادی که میدونم خدمتتون تقدیم بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (02-08-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز و گرامی ممنون که پیگیری میکنید منظور من گرافیک انبرد ایناس که از سری sis real256e هستش که ظاهرا ماکزیمم 1600x1200 in the full screen UXGA display رو ساپورت میکنه اینجا خوندم بنظر من منطقی نیست از گرافیک جدا که اونم از نوع AGP 8x باید باشه استفاده کنیم رزولوشن های واید هم تست کردم نداشت مثل*768 1375 یا * 1440 که تو مانتیور های 19 هستش بنابراین مانیتور های سایز استاندارد میخوام بگیرم که فکر کنم 1280 x 1024 باشن اکثرشون مثل 17 اینچ ها بودجه هم دیگه نمیخوان بیشتر از 150-160 باشه برا هر کدوم
خداوکیلی خودتون رو بگذارید جای من و پستهای خودتون رو یه مرتبه بخونید ببینید امکان داشت بتونم حدس بزنم سیستمهای شما گرافیک آنبرد هستش یا نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیز مانیتور غیر واید یک مدل 19 اینچ دوو توی بازار هستش ( 950dm ) که قیمتش رو 180 تا 190 تومن میگن که بنظرم ارزش خرید نداره
از طرف دیگه اگر بخواهید کارت agp بخرید 3650 الان حدود 60 تومنه و مانیتور 16 اینچ واید هم حدود 120 میتونید تهیه کنید
گزینه سوم شما هم ارتقاع سیستم هستش که بنظرم اگر براتون امکان داشته باشه سرمایه گذاری بهتریه
اگر گزینه اول رو انتخاب کردید میتونم وارد کننده مانیتورها رو براتون پیدا کنم و احتمالا یه تخفیف مناسب براتون بگریم
اگر گزینه دوم رو انتخاب کردید میتونید یه تاپیک برای خرید گرافیک agp برنید و احتمالا بین 10 تا 30 تومن گرافیکهای لازمه رو بصورت مستعمل تهیه کنید
و اگر گزینه سوم رو انتخاب کردید لیست مشخصات سیستمها و بودجه رو بفرمائید تا سیستم مناسب با مانیتورهای واید بهتون معرفی بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amrdiab (02-08-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
درسته راست میگید :دی
ولی حالا چرا 3650 ! من یه AGP با برد اصلی میخوام که این رزولوشن ها رو ساپورت کنه و ارزون الان برندی های بازار دارند یا نه یا باید از این چینی اشغالا خرید ؟
عزیز جان agp مخفف Accelerated Graphics Port یک سوکت کارت گرافیکی بود که الان چند ساله جای خودش رو به pci-e دادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی شما از این واژه استفاده میکنید بنده گمان میکنم شما 10 دستگاه کامپیوتر قدیمی موجود دارید که به دلایلی میخواهید مانیتورهاش رو عوض کنید
شما لطفا وضعیت فعلی رو شرح بدین تا بنده متوجه بشم چه پیشنهادی باید تقدیم کنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks