چشم من به راحتی فریم ریت ها رو تشخیص میده، برای من فریم بالای 45 خیلی مهمه ، کمتر از این باشه بازی نمیکنم، مانیتور من هم یا پروژکتور هست یا هم یک مانیتور 20 اینج که هیچ کدوم فول اچ دی نیستن، رزولیشن رو هیچ وقت پایین نمیارم و روی بالاترین هست ولی جزئیات بازی ها رو گاهی تا 30 - 40 درصد کم میکنم به حدی که زیاد محسوس نباشه. بازی استراتژیک کلا بازی نمیکنم
روی سیستم قبلی یک تهویه 220 ولتی نصب بود پاور و سایر قطعات سیستم رو هم که گفتم میتونید ببینید مناسب بودن یا نه، علت سوختن گرافیک رو کسی نفهمید به نظر علتش گرم شدن طولانی و بیش از حد بوده که میشد با ریبال درستش کرد ولی دادم دست دوتا بیسواد زدن کل برد رو سوزوندن با هیت دادن و کلا گرافلیک از کار افتاد
این سیستم رو تا دو سال دیگه کلا تعویض میکنم و دیگه قصد ارتقا مجدد ندارم این دفعه اخره ارتقا میدم ولی تا اون موقع میخوام بازی ها رو حسابی بترکونم نه اینکه مجبور شم جزئیات گرافیک رو به کمتر از دوسوم برسونم یا به فریم کمتر از 45-50 راضی بشم
کارت قبلیم اخرین بازی هایی که خوب جواب میداد تا شهریور سال پیش بود یعنی قبل از سوختنش، هنوز میشد دست و پا شکسته همه چی رو با کیفیتی که گفتم روش اجرا کنم.
گزینه 750 با توضیحاتی که دادم میتونه دست کم دو سال اونطوری که من میخوام جوابگو باشه؟
الان سه گزینه هست
750 و 750ti
970
960
حتی برخی میگن 960 و 970 هم زیاده و پردازنده گلوگاه میشه، یه جمع بندی کنید ببینم بالاخره پردازنده (( با شرایطی که برای بازی مدنظر دارم و قرمز کردم )) برای این کارت ها گلوگاه میشه یا خیر؟ و کدوم یکی از اینها خریدش متناسب با اختلاف قیمتش معقول تره؟ قیمت ها رو هم بگید

Bookmarks