خودم را می گم : من بودجم هفته اول تیر ماه اماده می شه این نیست که همه چی اماده باشه منم 2 ماه هی دارم قطعه انتخاب می کنم بلکه تو این 2 ماه فقط داشتم تحقیق می کردم تاپیک هایی هم که تو فروم های مختلف زده برای مشاوره و گرفتن نظرات بقیه دوستان هست و اینکه شخصا نمی پسندم برم بگم 4 میلیون دارم برام سیستم ببند اول اینکه بنده مهندسی سخت افزار دارم می خونم کلا یک جور افت حساب می شه دوم تو ایرانی که بلانسبت شما یک مشت ادم فقط دنبال اینن که جنس تو مغازشون فروش بره با نظرات و حرف هایی که می زنن هم فکر کنم بیشتر از من اشنا باشین که یک سری نظراتی می دن که تو دنیا تک هست طرف یک جوری می گه این بهترین مدل تو ایران هست ادم فکر میکنه طرف مدیر یکی از کمپانی های بزرگ هست و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علاوه بر اون خوشبختانه پول اینقدری سر سفره بنده نیست که ندونم باهاش چی کار کنم به همین خاطر وقتی قرار هست یک سیستم 5 میلیونی جمع کنم حداکثر تلاشم را می کنم که بهترین قطعات انتخاب بشن نسبت به کاربردی که دارم حتی من الان 1 هفته هست دارم دنبال کیس خوب می گردم ( تو نت ) برعکس خیلی ها که کلا فقط X1 , x3 گرین پیشنهاد می دن خوب برای خیلی ها هم مشکلی نداره اما برای من مشکل داره کلا من نیاز به کیسی دارم که بالاش فن نداشته باشه اینو به عنوان مثال گفتم .
فکر کنم مقایسه رفرنس بود این .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks