lorn (11-06-14), SajjadKhati (11-06-14)
من نمی دونم این کارت گرافیک ها چرا با اعصاب مردم بازی می کنن واقعا چرا ؟!
GTX 760 OC WF 3X 2GB GDDR5 VS R9 270X Toxic 2GB GDDR5 With Boost
مساله این است ؟!
از یک طرف کارت Nvidia خیلی Stable هستن کلا تو ویدیو هایی که دیدم اف پی اس خیلی ثابت هست نسبت به r9 از اون ور این منتل هست که داره با اعصاب ما بازی می کنه درسته که با منتل شاید بگیم اختلافشون به 1% می رسه اما از این می ترسم 760 بگیرم 3-4 ماه دیگه منتل کلا بترکونه همه چی را چون پروژه واقعا بزرگی هست . دوباره از اور می ترسم بازی ها جدید با 760 بهتر مچ باشه این منتل هم حالا حالاها طول بکشه کارش .
کارایی هم فیلم و سریال زیااااااااااااااااااااد
گیم در حد بازی ها معروف فقط ( کرایسی . کال اف . واچ داگز . جی تی ا .... )
مانیتور 1080 FULL HD 22 IPS
دیگه همین دیگه ...
مشاوره بفرمایید
( یک سوال هم بپرسم که یکم بی ربط هست به این تاپیک هم مادربرد پورت HDMI داره هم کارت گرافیک من متوجه شدم اگه وصل کنیم به مادربرد HDMI را از گرافیک مجتمع استفاده می کنه حالا سوالی که پیش می آید این است که کدوم بهتره ؟ این که وصل کنیم به مادربرد که از گرافیک مجتمع استفاده کنه که گرافیک اصلی تمام قدرتش برای گیم باشه یا اینکه وصل کنم به کارت گرافیک خیلی فرقی نمی کنه ؟! )
آخرین ویرایش توسط dj-big در تاریخ 11-06-14 انجام شده است
lorn (11-06-14), SajjadKhati (11-06-14)
|
انتخاب بین یکی از این دو بر اساس بودجه ی خریدار تعیین میشه! چون اختلافشون به 10% هم نمی رسه و شما هرگز این 10% رو احساس نخواهید کرد!
توصیه می کنم سایر قطعات رو انتخاب کنین و در آخر بر اساس بودجه، یکی از این دو کارت رو بخرین.
ماشالله شما و کاربر heidari1357 خیلی بهم نزدیک هستین از حیث بودجه و کاربری و هر دوی شما عزیزان حدود 2 ماهه میخواید سیستم بخرید و هنوز مردد هستین و اگر توانایی گرفتن تصمیم لازم رو نداشته باشین، تا 20 سال آینده هم موفق به خرید سیستم دلخواه نخواهید شد!
لذا توصیه می کنم بهتون تجدید نظر کنید در شیوه ی نگرشتون بر انتخاب قطعات و سر تنها کمتر از 10 فریم، 2 ماه وقتتون رو تلف نکنید که جسارتاً متخصص ترین و حرفه ای ترین افراد در این حوزه هم توانایی تشخیص 10% در گیم را نخواهند داشت! بنده و شما که جای خود داریم...!
تو دو ماه میشه 20 تا سیستم در بهترین رنج قیمت خود بست عزیز...! :D
AnandTech | Bench - GPU14
بنده طبقه لینک بالا 760 رو ترجیح می دم ولی اختلاف خیلی کمه
ولی تفاوت قیمتی اونها فاحش هست خیلی هم زیاد و ارزش نداره باز هم بستگی به انتخابتون داره که آیا حاضرید بخاره تفاوت نچندان فاحش قیمت خیلی بالاتری بپردازید ؟
در ضمن فریم دهی 270x استیبل تر هست در لینک بالا می تونید به Delta In Percentage دقت کنید
خودم را می گم : من بودجم هفته اول تیر ماه اماده می شه این نیست که همه چی اماده باشه منم 2 ماه هی دارم قطعه انتخاب می کنم بلکه تو این 2 ماه فقط داشتم تحقیق می کردم تاپیک هایی هم که تو فروم های مختلف زده برای مشاوره و گرفتن نظرات بقیه دوستان هست و اینکه شخصا نمی پسندم برم بگم 4 میلیون دارم برام سیستم ببند اول اینکه بنده مهندسی سخت افزار دارم می خونم کلا یک جور افت حساب می شه دوم تو ایرانی که بلانسبت شما یک مشت ادم فقط دنبال اینن که جنس تو مغازشون فروش بره با نظرات و حرف هایی که می زنن هم فکر کنم بیشتر از من اشنا باشین که یک سری نظراتی می دن که تو دنیا تک هست طرف یک جوری می گه این بهترین مدل تو ایران هست ادم فکر میکنه طرف مدیر یکی از کمپانی های بزرگ هست و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علاوه بر اون خوشبختانه پول اینقدری سر سفره بنده نیست که ندونم باهاش چی کار کنم به همین خاطر وقتی قرار هست یک سیستم 5 میلیونی جمع کنم حداکثر تلاشم را می کنم که بهترین قطعات انتخاب بشن نسبت به کاربردی که دارم حتی من الان 1 هفته هست دارم دنبال کیس خوب می گردم ( تو نت ) برعکس خیلی ها که کلا فقط X1 , x3 گرین پیشنهاد می دن خوب برای خیلی ها هم مشکلی نداره اما برای من مشکل داره کلا من نیاز به کیسی دارم که بالاش فن نداشته باشه اینو به عنوان مثال گفتم .
فکر کنم مقایسه رفرنس بود این .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط dj-big در تاریخ 11-06-14 انجام شده است
SajjadKhati (11-06-14)
اوستا امیر ، زنده ای؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میگم هیش پیامی ندادی دوباره اینجا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودت که اوستای تشخیصی واسه همین نمیگم چی بگیر یا نگیر اما اگه خاستی 270x رو بگیری ، حتما نسخه ی گیگابایت شو بگیر چون هم ارزونتره با قیمت 830 تومن (بخاطر استفاده از کولر بادی) و هم گارانتی و کیفیت گیگا زبانزده . درسته که Toxic سافایر خنک تره یه خورده چون اون بخاطر خنک کننده ی آبی هه که این سری استفاده میکنن اما هم کیفیت برد و مدار تغذیه اش گرم تر از گیگاست و هم گرونتر وای میایسته
اوه داشتم مینوشتم که پست نداده بودی ، یهو ظاهر میشی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی cpu ات چیه؟
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 11-06-14 انجام شده است
AMD>INTEL (11-06-14)
سی پی یو که 4670k می گیرم تا سال بعد که نسل 5 بیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می گم کلا هنگی را گیگابایت ها ... ! درست ما قبول کردیم کیفیت مادربرد های گیگا خوبه :دی اما دیگه نگفتیم برند 1 جهان هست :دی
درسته مال گیگا هم خوبه اگه خواستم Gtx بگیرم گیگا می گیرم اما سافایر برای amd یک چیز دیگس اگه اشتباه نکنم فرکانسش هم بالاتر اورکلاکش هم قوی تره به خاطر همین بیشتر داغ می کنه .
SajjadKhati (11-06-14)
|
ای خدا حالا بیا صد تا دلیل واسش بیاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونی فرکانسش بیشتر میشه که مدار تغذیه ی خنک تری داره . منظور من تو فرکانس هم سطح ، مدار تغذیه ی سافایر داغ تر میشد
سافایر رو میزنی به گیگا؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حداقل Lightning MSI رو میگفتی ، یه چیز . یکی از بهترین ها و رقیب اصلی گیگابایت هه
باشه هر جور به صلاحه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته... اما عزیز واقعیته انکار ناپذیره... شما چاره ای نداری جز اینکه بر اساس موجودی بازار انتخاب کنی! مگر اینکه جنس از خارج وارد کنین!
یعنی چاره ای نیست! اونی که در مورد فروشنده ها هم میگین درسته. اما در نهایت، این بودجه و بازار هست که تعیین کننده ی نهایی انتخاب شماست. بازار کشور ما به گونه ای هست که میشه بهش گفت آشفته بازار! شما در این آشفته بازار نمی تونید به هر چی که دوست دارید، برسید! چون ناموجوده جنس های ایده آل! همیشه بهترین ها وجود نداره! به ناچار باید از یک سری از ویژگی های مد نظر، فاکتور گرفت!
در مورد رشتتون هم باعث افتخاره که در جوار شما هستیم... اما علم سخت افزار در کشور ما، علمی-کاربردی نیست! بلکه بر اساس تئوری ها و مفهوم الکترونیک و طراحی مدار هست! تو هیچ دانشگاهی اطلاعات در حوزه مارکتینگ سخت افزار ارائه نمیدن! این اطلاعات، علم و تجربه، فقط و فقط در بازار هست که منبع یادگیریه. تو هیچ کتابی به این گستردگی، وجود نداره متاسفانه!
*MoJtAbA* (11-06-14), dj-big (11-06-14), noobkiiler (11-07-14)
اوستا امیر الان بودجه ات چقده؟ اگه 5 تومنه و کاربری ات گیم هه که میتونی یه چیزه خیلی غول تر از این بگیری که
مثل GTX 770 ؟ :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره بودجه 5 تا 5و200 با مانیتور هست یعنی یک 800 تومان کم کنه بقیش برای کیس .
نظر شما چه کارت گرافیکی هست ؟
SajjadKhati (11-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks