سلام
دوستان مانیتور برای کاربری تماشای فیلم چند اینچی با چه مدل و پنلی معرفی میکنید؟
فاصلهام تا مانیتور نهایتا 1متره و گرافیک سیستم ATI 5830 1GB
اقتصادی باشه و هرچی ارزون تر بهتر اما نه جوری که به کیفیت تماشای فیلم یا چشمها اسیب بزنه
دوستان مانیتور برای کاربری تماشای فیلم چند اینچی با چه مدل و پنلی معرفی میکنید؟
فاصلهام تا مانیتور نهایتا 1متره و گرافیک سیستم ATI 5830 1GB
اقتصادی باشه و هرچی ارزون تر بهتر اما نه جوری که به کیفیت تماشای فیلم یا چشمها اسیب بزنه
سلام بودجتون چقدره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل قیمت خوبی دارد و همچنین تولید کنندش نیاز به تعریف من ندارد
ViewSonic VA2261-2
و یک مدل دیگه از همین برند در صورت داشتن بودجه بیشتر
این به دلیل پنل بهتر توصیه میکنم
VA2259-sh
پنل AH-IPS
ممنون از شما. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بفرمایید علت اینکه پیشنهاد سایز 22اینچی دادین چی بود؟
درباره بودجه چون مانیتور فعلیم 19 بود میخواستم تجربه یه مانیتور بزرگتر رو داشته باشم و نظرم روی 27 اینچ (قیمت متوسط و مناسب) بود اما مطمئن نبودم چه سایزی مناسب فاصلهام، گرافیکم هستش که تاپیک زدم.
به خاطر همین بودجه رو اشاره کردم . شما زمان ایجاد تاپیک باید جزئیات رو بنویسید . این باعث میشه کسی که قصد راهنمای داره دقیقتر به شما راهنمایی کندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایز 27 همین مانیتور مناسبه
ViewSonic VA2719-sh
Al!R3ZA (20-08-19)
بله متاسفانه فراموش کردم ذکر کردم. ظاهرن این مانیتور دوتا پنل دارنADS و IPSاولین باره اسم این پنل رو مبینم.
به نظرتون کدوم مناسب منه؟
IPS برای فیلم عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ADS و VA
ترکیب TN و IPS هست
اگر نیم نگاهی به گیم داشته باشی این توصیه میشه.زمان پاسخگویی بهتری دارند
Al!R3ZA (20-08-19)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks