BenQ Full HD VZ2350HM AH-IPS
654t
سلام. یه مانیتور برای گیم معرفی کنید ۶۰۰ تا ۷۰۰ تومن میتونم هزینه کنم.
|
DOOM999 (12-10-16)
ببخشید الجی یه مدل داره ۲۵ اینچی اولترا واید هست رزولیشن 2560 ×1080 هست اون چطوره مناسب گیم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون برای گیم نیست . زمان تاخیرش بالای 14 میلی ثانیه هست . اون برای نرم افزارهای مهندسی هست و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (12-10-16)
ببخشید اگه ۱۰۰ تومن به بودجه اضافه کنم پیشنهاد بهتری دارید چون اون مانیتوری که معرفی کردید اونجور که من شنیدم کنتراست پایینی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سامسونگ و الجی میزان کنتراست را واقعی درج نمیکنند . این مونیتور میزان کنتراست را واقعی درج کرده است . مونیتور بسیار خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Samsung Full HD S24D595 Plus PLS
SajjadKhati (12-10-16)
|
شرمنده چون نمیخوام انتخاب اشتباهی داشته باشم و بعد از خریدم پشیمون بشم چون اینترنتی میخوام خرید کنم واسه همین خیلی وسواسی شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از بین این دو مدل که فرمودید نظر خودتون رو کدوم هست. واسه من کیفیت صفحه نمایش خیلی مهم هست چون هدفم فقط گیم رو کیفیت فول اچ دی هست.
من benq را ترجیح میدم . سامسونگ هم به هر کسی پیشنهاد دادم چه مدل 24 و چه 27 راضی بودند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (12-10-16)
سلام. جناب من امروز این مانیتور بنکیو مدل vz2350 رو خریدم ولی کیفیت رنگش واقعا خوب نیست رنگها رو مرده نشون میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قبلا رو ال ای دی خونمون مثلا بازی تام رایدر جدید رو بازی میکردم مدل تلویزیونمون f4590 سامسونگ هست ۳۲ اینچ هم هست، خداوکیلی وقتی کیفیت رزولیشن بازی رو روی ۱۰۸۰ میبردم حال میکردم رنگها رو زنده و جزییات رو خوب نشون میداد ولی حالا این مانیتوری که خریدم اصلا با مانیتور قبلی که خودم داشتم فرقی نمیکنه
فکر نمیکردم انقدر کیفیت صفحه اش اینجوری باشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks