سلام دوستان
من قصد دارم یک مانیتور 22 اینچ با مارک Samsung یا LG (با گارانتی سام سرویس/مادیران) خریداری کنم.
آیا مدلی در بازار هست که زیر 500 تومن قیمت داشته باشه؟ اگر با این قیمت نیست، ارزون ترین مدلهایی که پیدا میشه چیه؟
متشکرم
سلام دوستان
من قصد دارم یک مانیتور 22 اینچ با مارک Samsung یا LG (با گارانتی سام سرویس/مادیران) خریداری کنم.
آیا مدلی در بازار هست که زیر 500 تومن قیمت داشته باشه؟ اگر با این قیمت نیست، ارزون ترین مدلهایی که پیدا میشه چیه؟
متشکرم
|
سلام رفیق شاید اینا بکارت بخورن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گارانتیشو اطلاع ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط palomino برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LG 22M35A
SAMSUNG 22D300NY
SAMSUNG S22C150N
LG 22MP55HQ-P
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از قیمتهاشون اطلاعی نداری؟ تو بازار پیدا میشن؟
hamed 111 (20-12-14), I M A N (20-12-14), M3RS4D 50062 (20-12-14), palomino (20-12-14), مهدی بهادرفر (20-12-14)
متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گزینه خوبیه. از لحاظ کیفیت مشکلی نداره؟
مانیتور تو سایز 22 اینچ با پنل TN نداریم؟
کیفیتش عالیه . پنل ips از نظر کیفیت خیلی بهتر از tn هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط palomino برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks