BenQ Full HD RL2455HM Gaming
یکی از بهترین مونیتورهای گیمینگ هست .
آقا سلام دنبال خرید مانیتور هستم در سایز 24 {الان 19 دارم} برای گیم و کار های معمولی
800 میتونم هزینه بکنم اگه خدا بخواد.
خدا خیرتون بده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم هم
رم 8
سی پی 4460 آی فایو 3.2 گیگا هرتز
گرافیک R9 280x ایسوس
مادربرد B 85 ایسوس
|
kaveh-gh (28-10-15)
پیشنهاد منم RL2455HM از BenQ هست
AMD>INTEL (28-10-15)
آقا امید من هم فیلم زیاد نگاه میکنم و هم گیم زیاد بازی میکنم.Bnq rl2455hm برای تماشای فیلم هم مناسبه؟یا بهتره مونیتور دیگه ای که برای هر دو مورد خوب عمل میکنه داره رو انتخاب کنم؟
مثلا این Samsung S24D595 Plus 24inch PLS LED
به نظرم بازدهی خوبی تو فیلم دارد . البته شما باید یکی از این موارد رو به دیگری ترجیح بدی . من شخصا هر دو مونیتور رو میپسندم به گیمرها benq رو پیشنهاد میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akilish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ممنون......
سلام. منم این سوال رو داشتم گفتم همینجا بپرسم. من مدل BenQ رو انتخاب کردم بدلیل برتری که توی گیم داره، میخواستم ببینم این مانیتور برای تماشای عکس و فیلم و کار های متفرقه هم خوبه ؟ مدل دیگه ای نیست که هم برای استفاده های معمول خوب جواب بده و هم گیم ؟ شما این مانیتور از نزدیک دیدین ؟ کیفیت تصویرش چطوره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر
زاویه دید BENQ نسبت به مدلهای دیگه TN قابل قیاس نیست . خیلی بهتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
V.W (02-02-16)
فرق TN با LED چیه ؟ چون دیدم پنل بعضی از مانیتور ها نوشته TN بعضی دیگه LEDبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به اینکه 150 تومن از مدل سامسونگ گرون تره امکان داره جلوش کم بیاره ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks