سلام وقت بخیر
باتوجه به اینکه مانیتور بنده CRT هست و کارت گرافیک 1050ti هم دارم
تا سقف 400-450 هزار تومان چه مانیتوری را پیشنهاد می کنید برای خرید ؟
مانیتور LED و کمتر از 19 اینج نباشه
باتشکر
سلام وقت بخیر
باتوجه به اینکه مانیتور بنده CRT هست و کارت گرافیک 1050ti هم دارم
تا سقف 400-450 هزار تومان چه مانیتوری را پیشنهاد می کنید برای خرید ؟
مانیتور LED و کمتر از 19 اینج نباشه
باتشکر
|
تو این بازه قیمتی BenQ GW2270برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوبه بنظر من ،پورت اچ دی ام آی هم داره من دو سه ماهی میشه خریدمش تا الان که راضی هستم
amir2121 (10-02-18)
سلام ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از ال جی 20MP38HB و سامسونگ 22SF355 بهتره ؟
والا اونا رو از نزدیک ندیدم و نمیتونم الکی بگم ولی امکانات هر سه تاش در یک حد هست تقریبابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (10-02-18)
به هرحال ، این مانیتور های تو رنج 450 هزار تومن ، از مانیتور CRT LG Flatron من بهتر هستن ؟ توی شفافیت تصویر منظورم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خخخ چرا بهتر نیستن دوست من از زمین تا آسمان کیفیتشون فرق داره ،این سه مانیتو مورد بحث همگی کیفیت فول اچ دی دارن و کیفیت تصویر خیلی خوبی ارائه میدن من یه فیلم فور کا دانلود کردم تو این مانیتور بنکیو تماشا کردم واقعا نمیتونستم چشم از مانیتور بردارم اونقد که خیره کننده بود کیفیت تصویربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (10-02-18), ekhtiardini (29-04-18)
|
این مانیتوری که شما معرفی کردی عالیه ولی قیمتش بالاتر از بودجه ی دوستمونه این مانیتور حدود 550 الی 600 قیمتشه
آخرین ویرایش توسط HosseinPotter در تاریخ 10-02-18 انجام شده است
بله حق با شماس قیمت جدیدشو ندیده بود من خریدنی با تخفیف از دیجی خریدم 435 فکر کنم ولی الان که نگاه میکنم شده 600 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HosseinPotter برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (10-02-18), HosseinPotter (11-02-18)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون دو تا مانیتوری هم که خودت گفتی بد نیستند ولی من این سه مدل رو پیشنهاد می کنم خیلی عالی اند هم کیفیت فول اچ دی دارند و هم تو رنج قیمتی مورد نظر خودت هستند
AOC E2261FWH Monitor 21.5 Inch
- دارای پنل LED
- زمان پاسخدهي بسيار سريع 2 ميليثانيه
- وضوح تصوير Full HD
- قابليت پردازش رنگ DCB
- مجهز به تکنولوژي DCR
- زاویه دید گسترده 170
- نرخ نوسازی تصویر داینامیک در محورهای افقی و عمودی برای بهبود کیفیت و زنده بودن تصاویر و بهینه سازی توان مصرفی مانیتور
من خودم پارسال تو همین رنج 450 دنبال مانیتور می گشتم و آخر سر این مانیتور AOC رو خریدم و کاملاً راضیم بهترین مانیتور زیر 500 ت بازار هستش شک نکن
Samsung LS22F355HN Monitor 22 Inch دارای پنل LED ،کیفیت Full HD ،نرخ بروزرسانی تصویر 60 هرتز که برای جدیدترین بازی ها مناسبه ، زاویه دید گسترده 170
LG 22M38H Monitor 22 Inch داری پنل LED ،کیفیت Full HD ،نرخ نوسازی تصویر و کنتراست تصویر داینامیک ، زاویه دید محدودتر نسبت به دو مدل بالا 90 درجه
این سه مدل مانیتور رو به ترتیب ارزش خرید نسبت به قیمت و امکاناتشون برات نوشتم
amir2121 (10-02-18)
Samsung S22F355 22Inch 5ms TNبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks