سلام خدمت دوستان و اساتید

بعد از کمک استاد نصبت به رفع مشگل فرکانس CPU بنده این بار هم از شما کمک و هم فکری میخوام

آخر این ماه بعد چند سال میخوام کارت گرافیک سیستم رو عوض کنم ، تا دوباره بزنم تو کار GAME بودجه : .900.000 تا 1.100.000 نهایتش 1.200.000

مشخصات کامل سیستم رو مینویسم تا بهتر راهنمایی بفرمایید :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مادربرد : DFI Lanparty 790FX Dark SB600

رم : DDR2 8gig patriot Black edit bus 800

پاور : Green 890w gaming

مانیتور: LG 22vp Full HD

کیس: CoolMaster CM690 V2

خنک کننده ها همه کولر مستر 8 عدد فن 14 سانتی + Cpu Fan CoolerMaster V8

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر خودم روی گرافیک های AMD هستش یه دست میشه سیستم و برای نصب یه سری از درایور ها راحت تر نصب میشن مثل SM Bus Control ها و درایور

خوم این 2 مدل رو مد نظرم مدل :

ASUS R9 280x DCII TOP 3GB

ASUS R9 280 DCII TOP 3GB

این 2 مدل در حال حاضر با گارانتی VISTA (الماس خاورمیانه 3 سال گارانتی) از رنج 880 هزار تا 1.200.000 تو بازار بودن هرکی یه قیمت میداد قیمت ها اصلا شبیه هم نبود

اول اینکه من شنیدم خرابی کارت گرافک های ASUS زیاده و گارانتی خوبی نداره آیا این درسته ؟

دوم خود فروشنده ها میگفتن MSI بگیر هم خنک تره هم گارانتی ماتریکس خیلی بهتره ؟ MSI R9 280 OC Twin Frozr IV Gaming 3GB

سوم اصلا این 2 مدل کارت های خوبی هستن ؟

چهارم درگاه PCI-Express من 2 هستش و این کارت ها 3 مشگلی از این بابت نیست ؟

این کارت ها رو حداقل تا چند سال میشه روش حساب کرد ؟

من میخواستم PS4 بگیرم ولی با افزایش قیمت شدید دستگاه و قیمت بازی ها بیخیال شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید