در مورد سری 300 رادئون نمیشه نظر داد .
در مورد گلوگاه خیر پردازنده شما قدرتمند هست .
به نظرم خرید 970 جایگزین مناسبی برای دو کارت شما باشه که مصرف بالایی دارند .
در مورد سری 300 رادئون نمیشه نظر داد .
در مورد گلوگاه خیر پردازنده شما قدرتمند هست .
به نظرم خرید 970 جایگزین مناسبی برای دو کارت شما باشه که مصرف بالایی دارند .
happyfeat (08-02-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسختون دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گذشته از مصرف دو کارت سیستمم از لحاظ کارایی و پرفورمنس توی بازی ها چه قدر تفاوت کارایی داره و یه 970 چه اندازه از کارت های خودم قوی تر میشه ؟!
زیاد قابل قیاس نیست . ولی تفاوت بازدهی قابل قیاس نیست . 970 حدود دو نسل از 6950 جلوتر هست . این مجموع عملکرد بهتر و مصرف کمتر این کارت رو برای خرید ارزشمند میکندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط happyfeat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
happyfeat (08-02-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسخگوییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه مادربرد من PCI express 2 هست و ورژن PCI express 3 را ساپورت نمی کنه . حالا با این اوصاف میتونم از تمام قابلیت های کارت 970 روی این مادربرد استفاده کنم ؟؟!
بله . افت کارائی عملا مشاهده نمیکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط happyfeat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks