اساتید گرامی کسی نبود راهنمایی کنه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام .
دوستان من یه مدت خیلی زیادی دارم با CRT کار می کنم . از رنگ های واقعی اون واقعآ راضی هستم اما 2 مشکل دارم . 1 اینکه من کار طراحی که انجام میدم نیاز به چاپ نداره و مهم نیست که رنگ روی مانیتور با چاپش فرق داشته باشه یا ... . 2 اینکه بنده کار تدوین هم انجام میدم و خوب مانیتور CRT حداقل از نظر رزولیشن دیگه برای من مناسب نیست چون تا سالهای پیش همش PAL و NTSC بود اما الان خیلی از کارهامون Full HD هست . رو همین حساب 2 تا مانیتور LCD یا LED میخوام که به صورت کلی FULL HD رو ساپورت کنن . رسپانس تایم و زیبایی و ... اصلآ مهم نیست . قیمتشم کمتر باشه بهتر چون تا سال دیگه Apple Cinema میگیرم و اینا بدون استفاده می مونند . اگر مدل خوبی از هر برندی که صلاح میدونید خودتون بهم معرفی کنید یک دنیا ممنون و متشکر خواهم شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mehransss در تاریخ 23-04-11 انجام شده است
-----------------------------
Just PCN
|
|
اساتید گرامی کسی نبود راهنمایی کنه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Just PCN
کاربر شهرسختافزار
اگه LCD می خوای که فول اچ دی هم باشه من LG مدل 2261VP را پیشنهاد می کنم که 2ms واکنش پیکسلی داره سایزش 21.5 اینچ واید - فول اچ دی هم هست - کنتراست 50000 به 1 (این را اصلا توی هیچ کدام از LCD ها و LED های موجود جدی نگیر چون واقعیش همون 1000 به 1 هست - در ضمن ورودی HDMI هم داره - قیمتش پارسال تا 205 هزار هم پایین اومد اما الان زدن 240 هزار ولی اینم جدی نگیر برو یه گشتی بزن زیز 220 هزار بخرش اگه LED هم خواستی نظر من روی سامسونگ PX23720 PLUSهست که 23 اینچ - Full HD - واکنش پیکسلی 2ms و همچنین ورودی HDMI با قیمت 365 هزار که اینم برو چونه بزن حتمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehransss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
darksunlord عزیز دستت درد نکنه بابت راهنمایی . فردا میرم بازار واسه خریدش اقدام می کنم
Just PCN
گل گفتی .....................
سلام و خسته نباشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darksunlord برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر امکان داره یه مانیتور led با مشخصات زیر معرفی کنید:
2ms واکنش پیکسلی سایز 21.5 اینچ به پایین، واید کنتراست 5000000 ورودی HDMI کمکی هم خوش قیافه باشه خوب میشه
تو رنج 300
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 23-08-11 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks