گارانتی و خدمات معتبر در ایران بسیار مهمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی و خدمات معتبر در ایران بسیار مهمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله اون که 100% مهمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
به عنوان کسی که سالها کارم این هست و تا حد قابل قبولی به طراحی بردها آشنایی دارم . کیفیت ساخت و طراحی گیگابایت و MSI بسیار بالاست . شاید تا حدی هم بهتر باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (07-11-17), Mehrdad.A 88 (07-11-17), Meysam_M69 (07-11-17)
کاربر شهرسختافزار
آره منم گیگابایت رو قبول دارم، من از محصولات گیگابایت، asrock و ایسوس استفاده کردم و گیگابایت از همشون بهتر بوده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کارت رو الان میخوام سفارش بدم ولی کابل مانیتور vga هست، باید یک کابل DVI هم بخرم، این مدل خوبه ؟ برندش Dnet هست، تاحالا نشنیده بودم.
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks