برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک دنیا ممنون و سپاسگذارم اطلاعات خوبی گرفتم ضمن این که کلی هم الان مقاله سرچ کردم درباره چیپستهای 785 و 790 فکر کنم نود درصد راه رو رفتم و یک ده درصدی دارم تا پیش فاکتورم رو کامل بپیچم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرض شود که توی مقالات دوستان خونده بودم که گفتن وسترن با هر بردی نمیسازه در واقع من خودم امتحان نکرده بودم ویک نقل قول بود و همچنین مکستور رو من خیلی قوته که امتحان کردم حتی اخرین هاردی که داشتم پنج سال هارد بود و برای من بیشتر از سرعت هارد دوام اون مطرح هست ولی شما اشاره ای به این موضوع نکردید آیا دوام وسترن رو میدونید چقدره ؟ اگر از دوام اون مطمئن بشم خیالم راحتتره مشکلی با صدای اون ندارم چون تا وقتی که صدای فن هست صدای هارد چیزی نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد رم ها پس یعنی کسی که میخواد رم 4 گیگ ببنده بهتره که دوتا دو گیگ دوال چنل ببنده ؟؟ پس حکایت این بسته بندیها برای اینه !! گرفتم !!! خوب حالا که ما میخوایم 4 گیگ داشته باشیم به نظر شما برای این ماه دوتا یک گیگ بخریم که توی یک بسته باشند و ماه دیگه هم مثل همین یعنی دوتا یک گیگ توی یک بسته بخریم مشکلی پیش میاد ؟؟ چون اکثر مادربوردهایی که انتخاب کردم چهارتا اسلت رم دارند و جای رم هم کم نمیارم نظرتون چیه ؟ یا این که مفت بفروشمون و برم دوتا دو گیگ 100 تومنی بخرم؟؟
ولی در رابطه با گیگا !! من اون مثال شرکت رو که زدم خدمتتون یه نمونه اش بود !!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سال 82 یه نفر توی شرکت دوستمون اومد و مادروبردشو آوده بود برای فروش میگفت هنگی زیاد دارم مارکش چی بود گیگا !!
دوست خودم چنتیوم 3 داشت همیشه خدا لنگ قطعه بود و هنگی مدل چی بود ؟ گیگا !!! کلا من با این مارک حال نمیکنم
ولی یه دوستی گفتند DFI که نظر دوستان دیگر در فرومهای دیگه هم DFI هست ولی DFI قیمت بالاتری داره و ضمن این که هنوز ناشناته هست و عرض شود که زیاد در موردش مطلبی ندیدم فاکسکون و غیره رو هم بزارید به حساب این که من امتحانشون نکردم و یه ریسکه بزرگه
در مورد ایسوز میدونم که مادربوردخوبیه چون برای پسرخال خودم دوسال پیش بستم واقعا خوب بود
برای یکی دیگه از فامیلها هم همین یک ماه پیش یه سیستم سلرون بستم که الان هم رفتم پیشش دیدم مثل ساعت داره کار میکنه من مشکلی توی این مادروبرد ندیدم حالا اگه شما میفرمایید که مارک بهتری هم هست با ذکر منبع و بنچمارک بزارید بریم نگا کنیم شاید دلمون خواست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ما که جنس خوب گیر بیاریم از خدا مونه البته قیمتش هم خوب باشه
فقط عرض آخر این که من یه چیزی رو نمیدونم آیا مادربوردهایی که عکسشون رو توی سایت سازنده میزارند و توی سایتهای فروش کالا در خارج هم عرضه میشود به ایران آورده میشود ؟؟ چون یه مدل توی ایسوز هست که هنوز تیو بازار نیومده ولی این درحالیه که توی تمای سایتهای فروش کالا هست میگید نه توی گوگل سرچ کنید و میبینید که همه فورشگاههای خاری اونو عرضه میککند با توجه به این که کالا ی کامپیوتری باید به روز باشه و هنوز این کالا به ایران نیومده آیا ممکنه تا بعد از عید هم خبری نشه و اصلا قرار نباشه به ایران وارد بشه ؟؟
چون م ناز این مدل خوشم اومده و دوست دارم شما هم دربارش یه نظری عنایت بفرمایید
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=QHbvGVB1mXmmD8qQ
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=fcsXWSxnhzZE9rnR
چیپستش 785 هست و کارت گرافیکش 4200 هست که فکر کن مباری کار من خوب باشه
ببینید من میخوام بدونم کی وارد ایران میشه آیا بعد از کریسمس هست که قطعات هم ارزون شده بتونم بخرمش ؟؟ و یا اصلا قرار نیتس وارد بشه ؟
و اگه قرار نیست وارد بشه به نظرتون این یکی چطوره
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=cf8IZzbU4m6GHKnW
چیپستش 790 هست یه مدل بالاتر و پیشرفته تر و کارت گرافیکش 3200 هست که از قبلی پایینتره من اینو توی بازار دیدم قیمتش هم مناسبه
به نظرتون اگه اون دوتای بالایی وارد بازار بشوند گرونتر هستن د و یا این آخریه ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بی نهایت از لطف همگی سپاسگذارم

Bookmarks