سلام مرسی از صحبتتون ولی ذکر چند نکته :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- گاها دوستان گفتند که هاردهای وسترن روی بعضی از مادربوردها ناسازگاری داره ! و روی این حساب بنا برا تجربه ای که داشتم هاردهای مکستور خوب هستند و با دوام این تجربه نه ساله بنده هست که روی تمامی سیستمهایی که بستم مکستور بستم و بهتر از اون کوانتوم که دیگه جمع شده از بازارا
2-مرسی برای این پیشنهاد ولی من میخوام کارت گرافیک بالا هم داشته باشم ولی نه الان که فقط بودجه کیس رو دارم ولی خوب برای 4 گیگ موافقم امروز فردا که کیس رو جمع کنم 2 گیگ میتونم ببندم ماه دیگه هم 2 گیگ دیگه میخرم فقط یه سئوال دوال چنل یعنی چی ؟ 2*2 یعنی چی ؟ 2*1 یعنی چی ؟ یعنی دوتا برد رم توی یک بسته برای فروش ؟؟ آخه وقتی که ما رم میخریدیم DDR1 بود و اون هم توی یه بسته میفروختن من 512 مگ کینگستون خریدم 50 تومن الان که رفتم هزارمدل رم بیرون ریخته !!! دوتا از دوستام چندتا رو معرفی کردن OCZ ,PAtroit که قیمتها متفاوته من رم نسوز میخوام مثل کینگستون که ظاهرا تقلبیش توی بازار ریخته ولی با دوام کینگستون چی پیشنهاد میکنید همین کورسیر خوبه نسوزه ؟؟
3- موافقم کارت گرافیک تاثیری نداره ولی تا حدی باید تاثیر داشته باشه برای شدت کنتراستها و عملکرد بهتر !! من یه کارتی میخوام که کم نیاره توی فتوشاپ اگه انبرد 4200 و 3300 برای من کافی هست بگید چون مادروبردی که میخوام بگیرم همین چیپست رو داره
4-گیگا خوبه شکی توش نیست ولی ریسکش بالاست به نظرم هنوز گیگا نتونسته جنسهای بد و خوبشو تفکیک کنه یکیش خوبه یکیش بده همین الان توی شکرت یه دونه P4 داریم که هنگ کامله راستش منم نمیتونم دوبار هزینه کنم و برم گارانتی همین الان 6ساله که مادروبرد ابیت دارم و فوق العاده است و به طرز وحشتناکی داره کارمیکنه و یک بار هم یادم نمیاد اتوماتیک وار هنگ کنه اگه یه وقتی هنگ کرده باشه مربوط به سنگین بودن برنامه های روز بوده مثلا همین فتوشاپ 4 رو که نصب کردم کم آورد و یا یه تصویر که اندازه بیلبوردسهشت توی فتوشاپ باز کردم سیستم توی کما رفت و اون هم باز ربطی به خراب بودن مادروبردش نداره پس من یه چیزی ر میدارم که همیشه کارمو راه بندازه بعد از ابیت ایسوز رو دیدم فوق اعلاده است ولی گارانتیش هم مهم نیست چون چیزی که خوب باشه خراب نمیشه مثل همین ابیت
یک دنیا ممنون که وقتتونو گذاشتید و سیستم پیشنهاد دادید شب یلدای خوبی براتون آرزوی میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks