سلام میخواستم بدونم چه کارت گرافیکی بخرم که بازی های سطح بالا رو خیلی خوب و روون بتونم بازیکنم (حدودا 600 هزار تا 700)
در ضمن کارت گرافیک فعلی من NVIDIA GeForce GT 630 Zotac هست ممنون میشم راهنماییم کنیید
سلام میخواستم بدونم چه کارت گرافیکی بخرم که بازی های سطح بالا رو خیلی خوب و روون بتونم بازیکنم (حدودا 600 هزار تا 700)
در ضمن کارت گرافیک فعلی من NVIDIA GeForce GT 630 Zotac هست ممنون میشم راهنماییم کنیید
|
راستی یادم رفت مشخصات سیستمم رو بگم
CPU : Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz
RAM : 8.00 GB
Graphics : NVIDIA GeForce GT 630
MainBoard : ASUS P8H61 Intel
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eshghabi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
asus r9 270 dcii حدود 700 تومن قیمت داره که کارت خوبیه
*MoJtAbA* (20-02-14), mahdi1995 (20-02-14), MARINE (20-02-14), SajjadKhati (27-04-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی در حددی هست که نخوام حالا حالا ها عوض کنم کارت گرافیکمو؟
چون میخوام واسه بازی تووپ باشه
تعویض این گرافیک بستگی به بازیهای آینده و رزولیشن مانیتور شما دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eshghabi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این رنج قیمت یکی از بهترین گزینه هاست
اکثر بازیهای امروزی را با تنظیمات بالا به راحتی اجرا میکنه
*MoJtAbA* (20-02-14), SajjadKhati (26-04-14), sh.m (25-02-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز این قیمت رو از کجا آوردی این کارت بالای 820 قیمتشه
آخرین ویرایش توسط Doctor-Rayaneh در تاریخ 26-04-14 انجام شده است
SajjadKhati (26-04-14)
|
دوست گرامی لطفا به تاریخ پستها دقت بیشتری بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Doctor-Rayaneh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اون تاریخ من تعداد زیادی از اون کارت را به همون حدود قیمت فروختم (قبل از عید)
الان قیمت دلار بالا رفته و به کمبود کالای فروردین خوردیم و قیمتها بالا رفته
*MoJtAbA* (27-04-14), AMD>INTEL (27-04-14), SajjadKhati (27-04-14)
به نظر من هم Gtx 650 ti oc force جواب كارتون رو حتماً بايد بده
سافایر r9 270x مدل 2 گیگ .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (26-02-14)
*MoJtAbA* (27-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks