خیلی ممنون !
پس باید بگم متاسفانه فول اچدیه ! راستش اصلا دلم نیست چیزیو دست دوم بخرم !! 750 یا 260 اصلا فول اچدی جواب نمیدن ؟! بعد اینایی که شما زحمت کشیدی و معرفی کردی با سیستم من هماهنگ هست !؟ پاورم مشکلی نداره ؟!
خیلی ممنون !
پس باید بگم متاسفانه فول اچدیه ! راستش اصلا دلم نیست چیزیو دست دوم بخرم !! 750 یا 260 اصلا فول اچدی جواب نمیدن ؟! بعد اینایی که شما زحمت کشیدی و معرفی کردی با سیستم من هماهنگ هست !؟ پاورم مشکلی نداره ؟!
|
پیشنهادم gigabyte r7 260x-oc 2gb هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امیـر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا متاسفانه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امیـر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما مانیتور خوبی دارید که از کار با آن لذت کافی را در اکثر برنامه خواهید داشت
ممکنه در برخی بازیها گرافیک کارتتون کم بیاره که آن بازیها را در تنظیمات یا رزولیشن پائین تر انجام خواهید داد
برای اجرای بازیهای خیلی سنگین در ماکزیمم رزولیشن شما به کارت گرافیک قویتر نیاز خواهید داشت
750 بنظرم کارت خوبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (08-10-14), Admiral_Hunter (11-10-14), hamed 111 (10-10-14), mehrdad_ab (07-10-14), امیـر (07-10-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks