سلام
قصد خرید مانیتور داشتم. استفادم بیشتر وبگردی و فیلم دیدنه و اهل گیم نیستم. کیفیت تصویر برام خیلی مهمه. مثل دقت رنگ و کنتراست و روشنایی بالا و زاویه دید بالا. و فکر می کنم از این لحاظ پنل IPS باشه بهتره؟ و همینطور اپشن هایی که مانیتورها دارن مثل محافظت از چشم و hdr و بقیه چیزایی که خودتون می دونید رو در نظر بگیرید و مانیتوری که در مجموع بهتره معرفی کنید
بودجه حدود 5 میلیون ولی اگر موردی بود که ارزش خرید داشت می تونم بیشتر از 5 تومن تا 5.5 هم هزینه کنم ولی اگر با زیر 5 تومن گزینه مناسب موجوده همون رو معرفی کنید
سایزشم 24 اینچ مد نظرمه به نظرتون مناسبه؟از کوچیک زیاد خوشم نمیاد چون هم رزولوشن پایینه هم فول اچ دی نیستن و برای فیلم و مولتی مدیا هم مناسب نیستن به خاطر سایز کوچیکشون
و دو مورد دیگه
یک اینکه من مانیتور فعلیم ال جی 22MP57HQ هست که چند سال پیش خریدم و مدتی پیش بوردش خراب شد. بردم نمایندگی بعد از چند هفته زنگ زدن گفتن قطعش موجود نیست بیاید ببرید برای همین مجبورم مانیتور جدید بخرم. پس مانیتوری میخوام که کیفیتش از 22MP57HQ بهتر باشه یا حداقل در همین حد باشه و جوری نباشه که تصویرش تو ذوقم بخوره. سال ساختشم جدید باشه ترجیحا و خیلی قدیمی نباشه.
دو اینکه بین مانیتور ایرانی و خارجی نظر شما روی کدوم هست؟ آیا مانیتورهای ایرانی مثل جی پلاس و امثالهم از نظر کیفیت با خارجیها در یه حد هستن و اون مشخصات فنی که روی کاغذ دارن با واقعیت تطابق داره یا نه. تلویزیونای ایرانی که معمولا کیفیت تصویر جالبی ندارن مانیتوراشو نمی دونم.
Bookmarks