والا با این سی پی یویی که شما دارید فکر بازی کردن رو فکر کنم نکنی بهتر هست فتو شاپ و غیره هم بیشتر به سی پی یو نیاز داره تا گرافیک!!!
در مورد گرافیک همونطوری که گفتید در صورتی که ATI می خواهید و خوب دوست خوبم مظاهر جان به شما پیشنهاد دادن می تونید یک 6770 تهیه کنید هم فن خوشکلی داره هم اینکه کارایی خوبی داره از DX 11 هم پشتیبانی می کنه و قیمت معقولی داره
در مورد کارت انویدیا هم شما می تونید یک GTX 460 تهیه کنید و با توجه به قیمتی که گفتید این دو کارت در محدوده هستند
برای کسی هم که گاه گاه هوس بازی کردن می کنه تفاوتی نمی کنه کدومش رو تهیه کنه به نظر خود من حالا این یک فریم یا دو فریم بیشتر از اون . الویت اول با هزینه هست و مکانی که قصد تهیه دارید که قیمت ها رو به شما چقدر اعلام می کنه
یک پیشنهاد دوستانه هم دارم مادربورد و سی پی یو خودتون رو بفروشید و با همین 200 هزار تومان و پولی که از فروش این دو قطعه به دست میارید البته رم هم باید اگر DDR2 هست باید فروش بره یک سیستم بر پایه
Intel G620
MB H61 برندش دیگه باشه با توجه به بودجه
و 4 گیگ رم تهیه کنید
یک کارت گرافیک معمولی هم تهیه کنید یا می تونید از انبرد استفاده کنید برای شما که وب گردی و فتوشاپ و غیره استفاده می کنید کارایی به تب چند برابر رو داره و خواهد داشت

Bookmarks