رزولیشن مانیتورم 1024*768 هست ولی در اینده می خوام این رو هم عوض کنم اگه تونستم می خوام یه مانینور LED با سایز 22 اینچ بگیرم.
راستی این گرافیک سافایر 5450 ای که دارم به نظر شما باید حد اقل سرعت مموریش چقدر باشه ؟
کاربر شهرسختافزار
رزولیشن مانیتورم 1024*768 هست ولی در اینده می خوام این رو هم عوض کنم اگه تونستم می خوام یه مانینور LED با سایز 22 اینچ بگیرم.
راستی این گرافیک سافایر 5450 ای که دارم به نظر شما باید حد اقل سرعت مموریش چقدر باشه ؟
|
|
در این رزولیشن اگر بخواهید بازی کنید بیشتر از اینکه گرافیک گلوگاه بشه پردازندتون گلوگاه میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sina74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به عبارتی هر 3 گرافیک مورد بحث در این تاپیک برای این رزولیشن کاملا کافی هستند و اکثر بازیها را به بهترین شکل اجرا میکنند
اما اگر مونیتور 22 اینچ fullhd تهیه کنید هر سه گرافیک کم می آورند و شما نمیتونید با ماکزیمم کیفیت به بازی بپردازید
با این رزولیشن پیشنهادم همون 450 است و پس انداز مابقی پول برای خرید یک مونیتور 22 به اضافه یک گرافیک خیلی قویتر ( 6870 یا 660ti به بالا )
در مورد سئوالتون هم باید عرض کنم "مورچه خودش چیه که کله پاچش باشه"برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعت رمهای این گرافیک معمولا 900 مگاهرتز از نوع ddr3 است که در نرم افزارهای تست مثل cpu-z با فرکانس 450 مگاهرتز نمایش داده میشه ( 450*2=900 )
asgharrezaiy (13-08-13), designme (04-06-13), Moein (04-06-13), mojtabay21 (08-06-13), msilver (05-06-13), Rezasam1 (04-06-13), sina74 (04-06-13)
کاربر شهرسختافزار
هر قدر کلاک رم و کلاک جی پی یو را بالاتر ببرید راندمان آن بهتر می شود ولی مدل کارت گرافیک را میتوانید باتجه به سا یت www@Gpuboss.com بررسی کنید .
اولا این را از متخصصین رشته الکترونیک پرسیده ام و بعد هم خودم چند کارت گرافیک با جی پی یوی Amd و مادر بورد با سی پی یوی Intel از مارکهای مختلف را با آن چک کردم و این نتیجه برایم معلوم شد .
دوست عزیز از محتوای کدوم سایت به این نتیجه رسیدید که اسوس برترین تولید کننده کارت گرافیک هست . gpuboss به دلیل جمع آوری نتیجه گیری سایت های دیگه نمیتونه به عنوان رفرنس بدون عیبی در نظر گرفته شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط msh2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما لینکی که باعث شد شما به این نتیجه رسیدید رو بهم بدید .
هر شرکتی محصول خوب داره و همینطور ضعیف .
lorn (26-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks