سلام بودجه و مشخصات سیستم رو اعلام کنید تا دقیق بشه راهنمایی کرد .
Cool_Angel (15-09-15), SOHR@B (15-09-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنونم که راهنمایی میکنید. این مشخصات سیستم من هستش:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Motherboard : Asus P5pl2-E
Cpu: Intel Core2 Duo E6700
Ram: 4 Gig
Hard : Western Digital 1 Tb green edition
پاور سیستم رو هم بگید .چه مقدار بودجه دارید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cool_Angel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
Power : Queen model:qu330qu 330Wبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه هم حدود 150 تومان تا 200 تومان
خوب پاورتون هم مناسب نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cool_Angel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با بودجه شما
با این بودجه میتونید کارت زیر رو تهیه کنید
Palit GT 610 2GB DDR3
کاربر شهرسختافزار
واقعا ممنونم. اگر بخواهم بیشتر هزینه کنم چه انتخابی دارم؟ و اگر بخوام پاور هم عوض کنم چه پاوری همراه چه کارت گرافیکی برای این سیستم بهترین هستن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
نکته متفرقهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cool_Angel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد شما برای نصب ویندوز مناسب نیست
اگر تا امروز مشکل لگ و فریز ندارید در آینده و در گیم هاردتون دردسر ساز خواهد شد
Cool_Angel (15-09-15), M3RS4D 50062 (15-09-15), Nima061 (15-09-15), SOHR@B (15-09-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنماییتون. چرا؟ الان ویندوز 8.1 روش نصبه پس چی باید نصب کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از ویندوز نصب شده نیست . هاردهای وسترن گرین به دلیل قابلیت intelipower باعث کاهش سرعت سیستم میشن . چون برای آرشیو اطلاعات طراحی میشن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cool_Angel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cool_Angel (15-09-15), M3RS4D 50062 (15-09-15), nima_hl (15-09-15), SOHR@B (15-09-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks