سلام دوست عزیزم
من چند وقته که 980Ti G1 giga رو دارم و ازش کاملا راضی هستم چه از لحاظ دما و نویز و چه از لحاظ اورکلاک(ایسوس در مدل Strix 980ti میزان پاورلیمیتی رو که خود انویدیا برای کارت 980Ti گذاشته محدود تر کرده _همه میان این پاورلیمیت رو بهترش میکنن تا بشه بهتر اورکلاک کرد_و به همین علت در اورکلاک ضعیفتر عمل میکنه و عملا اون همه فازبندی عظیم هیچوقت قرار نیست ازش استفاده بشه و بی استفادست مگر اینکه بدید یه نفر براتون بایوس گرافیکتون رو ویرایش کنه_خودم هم اولین کارت 980ti که تست زدم استریکس بود و برای اورکلاک درست حسابی مجبور شدم چندین بار بایوسش رو ویراش کنم تا بتونم بالاتر بزنم_)
EVGA ها هم در ایران معمولا فقط Superclock اشون میاد که از نظر فنی دقیقا همون کارت رفرنس انویدیاست_یعنی فازبندی کاملا رفرنس_ که روش کولر خودش رو انداخته EVGA و اگه مدل های Classified یا Kingpin اش با گارانتی خوب(نه از این شرکتیایی که خودشونم نمیدونن دارن چیکار میکننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) گیر بیاد ارزش پیدا میکنه

Bookmarks