منظورتون گرافیک ماین شده هست؟
در کل خوب ریسکش که قطعا بالاتر از قطعه ی نو هست (چه ماین شده یا حتی ماین نشده ای که خیلی کار کرده باشه و بنابراین به آخرای عمرش نزدیک باشه) اما اینکه چند درصد و چقدر ریسک باشه را میشه با توجه به نکاتی که در زیر میگم (طبق تجربه ی خودم) ، کم کرد (منتظر نظرات بچه ها هم باشید) :
- در نظر داشته باشید که گرافیک های رده ی متوسط و ضعیف مثل مدل سری 50 (مثل 1050 یا 1650) ، زیاد توی ماینرها طرفدار نداره . ماینرها معمولا گرافیک های قویتر مخصوصا مدل سری 70 و 80 و 90 را بهش میل دارن . پس احتمال اینکه گرافیک 1050 یا 1650 ای که میگیرید ، ماین شده باشه ، به مراتب کمتر از بقیه ی گرافیک هاست .
- دوم اینکه 1050ti نسبت به 1650 ، چند سال قدیمی تر و بنابراین احتمال اینکه کارکردش بیشتر باشه ، هست . بنابراین من اگه بودم ، 1650 را هم به این خاطر و هم بخاطر قدرت بیشترش انتخاب میکردم .
- سوم اینکه برای اینکه مطمئن بشید که گرافیک ، تعمیر شده ی وارداتی نیست ، حتما از طرف ، کارت گارانتی رسمی (یا شناسه ای که بتونید گارانتی شو استعلام بگیرید) را بگیرید چون در این صورت مطمئن میشید که طرف از ابتدا ، نو خریده بود (ترجیجا گارانتی اش هم معتبر باشه مثل الماس رایان و ...) و وارداتی و تعمیر شده را نخریده بود .
- از مبادی معتبر خرید کنین (مثلا سایت ایسام هر چند که بصورت قابل توجهی گرونتر هست اما مطمئن میشید که قطعه ، همونطور که توضیح داده بود یا قرارداد بستین ، بوده) و بعد از خرید ، فرصت تست بگیرین و تست کنین (یا هر سایت معتبری که پرداخت پول اش بصورت میانجی گر باشه) . تست هایی مثل اینکه موقع تست فول لود کارت گرافیک ، از برنامه یا بازی بعد از مدتی بیرون نپره (مثلا 4 ساعت توی تست فول لود بگیرین) یا صفحه ، پرش یا سوسو نزنه یا صدای فن بیش از حد ، خرخر نکنه (صدای فن بسته به مدل هم داره) و ... .
باز هم با این حال ، ریسک داره ولی میزانش با این موارد ، کمتر میشه .

Bookmarks