عزیز من نگفتم خوب نیست میگم زیادی خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی از یک پاور بیش از توانش برق بکشیم ریپل برق زیاد میشه یعنی برق 12 ولتش مثلا بین 11.5 تا 12.5 ولت بازی میکنه و به خود پاور و قطعات سیستم فشار وارد میشه
یک همچین وضعیتی هم در موقعی پیش میاد که بار بسیار کمی از پاور بکشیم
به عبارتی پاور باید بین وضعیت 20% تا 80% باشد
برای پاور شما میشود 200 وات در حالت بی کاری تا 800 وات در حالت فول بار
مصرف سیستم شما در حالت لود فکر نکنم به مینیمم هم برسه ( 200 وات ) که همانطور که عرض کردم باعث فشار به سیستمتون میشه
فکر میکنم گرافیک کارت شما باعث نجات قطعات سیستمتون شده چون گرافیکهای قدیمی در حالت idle مصرفشون خیلی کم نمیشد
به هر ترتیب شما اگر یک کارت جدید بخرید چون تکنولوژی صرفه جوئی انرژی دارد مصرف idle سیستم شما به شدت کم میشود و به دلیل افزایش ریپل، قطعات سیستمتون بدرود حیاط میگن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخاب پاور باید متناسب با مصرف سیستم باشد و انتخاب پاور بیش از اندازه قوی میتونه به اندازه انتخاب پاور ضعیف مخرب و اشتباه باشه

Bookmarks