نه عزیز 640 شده 305 تومن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید جان من دو تا گرافیک دست دوم برای یکی از دوستان 1-2 روز پیش خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سافایر 5770 به قیمت 220 و ایسوس 5670 به قیمت 145 هر دو یک گیگ ddr5 ( تروتمیز با کارتن و وسائل )
متاسفانه یا خوشبختانه ایشون قرار بود تماس بگیرند و وجه به حساب بریزند که تماس نگرفتند
میدانم که قیمتهاشون بالاست ولی در وضعیت فعلی و در این رنج قیمت تنها چیزای که پیدا کردم
به هر ترتیب اگر هر کدام از اینها به کارت میاد بگو ولی من بهت نمیفروشم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون با اون پاوری که رو سیستمته با هر کدام از این گرافیک کارتها باز توی آندر ولتاژ هستی. میزنی میسوزونیشون بعد از چشم من می بینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از شوخی گذشته شانس داشتی که گرافیک کارت روی سیستمت تو این مدت نبوده
چون در حالت آندر ولتاژ در پاور های آن نسل ریپل برق شاخه 12 ولت زیاد میشود اگر گرافیک کارتی که میخرید برق بخورد. احتمالا خیلی زود مشکل پیدا خواهد کرد

Bookmarks