سلام میخوام این مانیتور رو بخرم ولی تا حالا از نزدیک ندیدمش تو تهران جایی هست که بشه از نزدیک دیدش؟
کلا" مانیتور خوبیه؟ بیشتر کیفیت رنگها برام مهمه چون الان مانیتور asus دارم ولی به نظرم رنگها رو مرده نشون میده.
سلام میخوام این مانیتور رو بخرم ولی تا حالا از نزدیک ندیدمش تو تهران جایی هست که بشه از نزدیک دیدش؟
کلا" مانیتور خوبیه؟ بیشتر کیفیت رنگها برام مهمه چون الان مانیتور asus دارم ولی به نظرم رنگها رو مرده نشون میده.
|
|
پاساژ ایران طبقه همکف نمایندگی سامسونگ هست مدلهای پر فروش رو همیشه روشن دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali/sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رنگ ها تا حدی گرمتر هستند . البته پیشنهاد میکنم مدلهای IPS الجی هم از نزدیک ببینی .
Ali/sh (07-09-15)
ممنون. این PLS کیفیتش بهتره یا ips ال جی؟
در واقع PLS یکی از انواع IPS است. باید مقایسه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali/sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ali/sh (07-09-15)
کاربر شهرسختافزار
مدل ۵۹۵ هم مد نظر داشته باشید. دارای دو خروجی HDMI است.
Sent from my iPhone using Tapatalk
به یک خروجی بیشتر احتیاج ندارم ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Parhaam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks