دوست عزیز !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ... .
قبل از اینکه بخواهین کلمات بعدی رو بخونید :
اگر به هر نحوی زاویه ی دیدتون ، برداشتتون از نوشتار بنده ناراحت و یا خدای نکرده توهینی شده جداً قصد همچین جسارتی رو ندارم و نداشته و از سروران گرامی پوزش می خوام !
اگه مقدار کمی زوم می کردین به کلمات نوشته شده در پستم ، هیچ گونه توهین ، جسارتی نداشتم خدمت کاربران این سایت ! ( نیازی نبود به این شکل کلمات رو کناره هم قرار بدین ! )
مطمئن باشید من جایی بهتر از این سایت پیدا نکردم برای راهنمایی و معرفی انواع سخت افزار ها ! سایت شما رو هم از گوگل پیدا کردم ! و همین که افرادی مثل شما این نکات ، راهنماییها رو اعلام میکنه کلی ارزش داره خارج از اینها هم کلی ثواب داره که انسان رو از سردرگمی ... .
با توجه به شرایط خاصی که برای تهیه ی دستگاه هست برای همین زمان زیادی نداشتم ! و این شرایط مجبورم می کرد که در کمترین زمان ممکن نتیجه ای از این سایت بگیرم ! ( هر چند که مطالب نوشته شده در صفحه هات قبل ، با ارزش بودن ... و انصافاً هم استفاده کردم )
درسته که تو دنیای مجازی هستیم ! ولی با این حال همان ارزش ها و احترام قائل شدن برای انسان ها هم باید حفظ بشــه !
اینکه فرمودین بخت بــد ! که دقیقاً همینه و لا غیــر !
در کل برای شما عزیزان آرزوی :
شادابی ، تندرستی ، پایداری رو خواهانم
یا عـلـی

Bookmarks