سلام :
کلا تو بانه یک خیابون و یک میدون داره که پر پاساژ هست ...
اونجا من لپ تاپ هم دیدم + مانیتور ...
الته من تابستون مریوان بودم و پارسال هم بانه ...
پارسال تو بانه و امثال تو مریوان مرز رو بخاطر گروهک پژاک بسته بودند و یکم قیمت ها بالا رفته ...
اجناسی که می خواهید بخرید حتما وارسی دقیق کنید از نظر شکستگی و ضربه خوردگی ...
چون بعضی از قاچاقچی ها ببخشید تجار محترم با امکانات ابتدایی تجارت می کنند مثل خر و الاغ ، امکان داره
خورده باشه زمین ...
اول خیابون و در کنار خیابون یک چیزایی می فروشند که ما اولین بار که رفته بودیم نیم ساعت مثل دیونه ها می خندیدیم و تعجب می کردیم ...
بازار فروش باربند هم خیلی داغه ! البته کردهای عزیز خیلی اونجا با انصافند ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک ال سی دی برای ماشین تو تهران خریدم 135 هزار تومان و تو مریوان خریدم 95 هزار تومان ...
الان اون ال سی دی که از مریوان خریدم مونده رو دستم ! برای کسی خریدم ولی دبه کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم می گم یک وقت رفتید هول نشید و سریع خرید کنید ... قیمت بگیرید از چندین مغازه .
کولر گازی چیزه خوبی هست برای خریدن از بانه و مریوان ...
مریوان پر است از ادکلون و لوازم آرایشی و بهداشتی و بعد دریاچه زیبای زریوار ، از دست ندید حتما برید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قلاب ماهی گیری بخرید 20 هزار تومان و بعد برید زریوار ... ماهی داره در حد نهنگ ! ما شانسی قلاب انداختیم
ماهی گرفتیم نیم متر !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستانه توصیه می کنم جوگیر نشوید یک وقت برید پی خرید تجهیزات نظامی ... به 1.2.3 نمی رسه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks