عزیز، سوال شما خیلی خیلی کلی بود . هر چه قدر فکر کردم نتونستم جواب مناسبی براش پیدا کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برتری مطلق برای هیچ مدل و هیچ برندی وجود نداره .. سطح انتظارات شما با توجه به نقاط ضعف و قوت TV ها هست که بهترین رو برای شما تعیین می کنه .
پلاسماهای سامسونگ بانه خیلی کم یاب هستند... این مدل رو هم من جایی ندیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی مدل PN50B650 که در حال حاضر چهارمین HDTV برتر در رنکینگ بهترین کیفیت تصویر سایت CNET هست رو تهران می تونید با قیمت حدودا 2,080 ( به همراه یک سینمای خانواده TZ-125 ) تهیه کنید . در صورتی که سینمای خانگی رو نخواید براتون از قیمت تمام شده 280 تومان کم می کنند .
ابن مدل رو بانه سراغ ندارم .
خرید این مدل پلاسماهای از رده خارج و قدیمی رو هیچ جوره پیشنهاد نمی کنم . چون کیفیت تصویر زیاد جالبی ندارند . ضمنا این مدل Full HD نیست . همانطور که در وبسایت LG هم اشاره شده 720p HD هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بهتره پلاسما های مدرن پاناسونیک مد نظرت باشه . PANASONIC 42S10 می تونه انتخاب خوبی باشه تو رده پایین قیمت . قیمتش بانه حدودا 900 تومان هست .

Bookmarks