در حال حاضر این مدل با یک دستگاه سینمای خانگی که قیمتش حدودا 300 هزار تومان هست در تهران با قیمت 1,750 فروش میره . شما اگر مایل باشی اون سینما خانگی رو حذف می کنن براتون . که قیمت تمام شدش برای شما 1,450 میشه حدودا .

این لینک فروشگاه مرکزی سامسونگ :
کد:
http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?products_id=317
من خودم حدودا 45 روز پیش مدل LED 40B7000 رو که اون موقع اینجا با سینما خانگی 2,480 بود ، بانه خریدم 1,480 ... چند روز پیش که یکی از رفقا رو دیدم قیمت این مدل رو حدود 1,460 گرفته بود .

پیکسل سوخته هم تو این مدل های High-END خیلی کم پیدا میشه .. ولی بهت توصیه می کنم اگر می خوای از بانه خرید کنی، از داخل پاساژ ها و مغازه های شناخته شده خرید کنی .. اونجا هم هیچ محدودیتی برای تست TV برای شما قائل نمی شن .. من خودم اونجا 2 مدل دیگه هم برای رفقا گرفتم .. هر 3 مدل رو از کیفیت تصویر گرفته تا کنترل ها و USB و دیگر قابلیت های TV همه جوره تست کردم ...

برای مثال برای تست پیکسل سوخته ، 3 تا عکس کامل با رنگ های قرمز، سفید و مشکی رو که داخل USB Flash ریخته بودم رو TV اجرا می کردم و تصویر رو با دقت برانداز می کردم .

این تست ها حدودا 1 ساعتی طول کشید .. اتفاقا اونجا فروشنده هاش استقبال هم می کنن که شما با دقت TV ها رو برانداز می کنی .. چون دردسر خودشون کمتر میشه در آینده .
ممنون
اينها تيونر DVB-T ندارند؟
و اينكه چرا با وجود اينكه LED backlight هست مصرفش نسبتا بالا است (180 وات)