سلامدوست عزيز . بنده حدود 3 ماه در ايم مورد واسه يکي از آشناها تحقيق کردم. برند سوني علي رغم همه جو سازيهايي که بر عليهش شده واقعا بهترينه. اما متاسفانه هنوز LED نزده(يه مدل زده 7 ميليون که اصلا نميارزه).
اگر بتونيد که 2100000 هزينه کنيد که Samsung Series 6 LED 40 Inch بهترين انتخابه و شفافيت و کيفيت LED چيز ديگست مصزفشم 140 وات هست که نسبت به معادل سوني ال سي دي 30 وات کمتره .(قيمت بانه ارزونتره 100 درصد)
اما اگر زير 2 ميليون مي خواين بهترين انتخاب Sony W550 هست که واقعا يه شاهکاره(32 اينچش حدود 1200000 و 40 اينچش حدود 1700000 تومان با گارانتي شرکت بازرگاني ايران(البته بانه ارزونتره)).
هر سوالي داشتيد در خدمتم.
ممنون بابت راهنمایی . ولی من این W550 که میگین رو نتونستم پیدا کنم میشه یه مشخصات کامل + عکس بهم بدین ؟
سلام تشکر از شما بابت راهنمایی . بنده متاسفاانه این مدل رو هم نتونستم پیدا کنم :دی اگه میشه عکس و جزئیات بیشتر بزارین.40b690 از سامسونگ رو بگیرید پیشمون نمیشید
بنده مدل 32 اینچ رو دارم واقعا محشره
هم کیفیت خوبی داره هم اینکه DLAN داره و میتونید کامپیوتر رو بهش شیر کنید و هارد کامپیوتر رو به اشتراک بزارید یعنی هر فیلمی رو هارد دارید روی تلویزیون پخش کنید
همچنین دو تا درگاه USB داره که میتونید بهش فلش مموری رو وصل کنید و از هارد اکسترنال استفاده کنید
همه نوع فرمتی هم ساپورت میکنه !!
در کل نسبت به قیمتش میصرفه
من مدل 32 اینچ رو گرفتم 690 تومن

Bookmarks