شما حداقل پاور مورد نیاز برای استفاده از Radeon 4890 رو دارید ... البته پیشنهاد می کنم اگر قصد خرید این کارت گرافیک رو دارید به هیچ وجه سیستم رو در آینده اورکلاک نکنید ... Radeon 4890 دو کانکتور 6pin + 8pin PCI-E برای تغذیه نیازمند هست !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم پیشنهاد می کنم فعلا دست نگه دارید .. با توجه به شرایط شما در برهه زمانی کنونی توصیه می کنم یا ارتقاء ندید یا حداقل یه مدل DirectX 11 خریداری کنید ..
رو ATI Radeon HD 5770 هم می تونید فکر کنید .. قیمتش در حدود 210 - 220 تومان هست ...
به طور میانگین حدودا 30% از کارت گرافیک فعلی شما ( Radeon 4850 ) کارایی بیشتر داره ..
به طور میانگین حدودا 25% از مدل Radeon HD 5750 کارایی بیشتری داره ...
و به طور میانگین هم حدودا 15% از مدل Radeon HD4890 ضعیفتره ...
اما از ویژگی های بارز Radeon HD 5000 Series میشه به موارد زیر اشاره کرد :
1 - توان مصرفی بسیار بهینه شده که این مدل ها رو راس چارت های Performance per Watt ( کارایی به ازای توان مصرفی ) قرار میده ..
برای مثال همین Radeon 5770 در بیشترین حالت ممکن فقط 110W انرژی مصرف میکنه که فقط با یک کانکتور 6Pin Pci-e این مقدار انرژی رو دریافت می کنه
2 - حرارت متصاعد شده کمتر نسبت به مدل های مشابه نسل های قبل
3 - پشتیبانی کامل از DirectX 11 که از نظر بنده ( حتی جدا از مصارف Gaming ) در آینده نزدیک تحولی در صنعت رایانه های شخصی ایجاد خواهد کرد ..
4 - قابیلت اورکلاک بسیار عالی این مدل ها که حتی در برد های مرجع هم قابلیت افزایش ولتاژ به صورت نرم افزاری و به واسطه Programmable PWM Controller وجود داره ..
با توجه به توضیحات فوق ، انتخاب و تصمیم گیری نهایی رو به خود شما واگذار می کنم ...
موفق باشی /.

Bookmarks