سلام و خسته نباشید
دارم یه مانیتور میخرم موندم میون این دو کدوم رو بخرم
asus ms 228h حدودهای 300 تومان و کمتره
samsung bx 2285 که 310 تومان قیمتشه
مشخصاتشون خیلی نزدیک به همه
لطفا راهنمایی کنید/متشکر
سلام و خسته نباشید
دارم یه مانیتور میخرم موندم میون این دو کدوم رو بخرم
asus ms 228h حدودهای 300 تومان و کمتره
samsung bx 2285 که 310 تومان قیمتشه
مشخصاتشون خیلی نزدیک به همه
لطفا راهنمایی کنید/متشکر
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 28-08-11 انجام شده است
|
|
متشکر از همهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخر سر مدل انتخابیم samsung bx 2085 plus شد، 22" واقعا زیاده
تا چند ساعت دیگه میرم تحویلش بگیرم، ایشالله که مورددار نباشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 28-08-11 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پوزش میخوام که دیر جواب میدم و امیدوارم نوش دارو نباشه
اول اینکه اگر مونیتور را خریدید بقیه این پست را نخونید ولی اگر نخریدید بخونید
مونیتور 20 اینچی که انتخاب کردین 2 مشکل داره
اول اینکه چون رزولیشن 1600*900 داره فیلمهای full hd -1080 زیاد توش جالب در نمیاد
دوم اینکه اگر اهل بازی باشید چون زمان تاخیرش 5 میلی ثانیه است بازیها آنچنان دلچسب نیستند
اما دو مونیتوری که اول فرمودید
مانیتور asus با زمان پاسخگوئی 2 میلی ثانیه به نظرم گزینه بهتریه
designme (29-08-11)
متشکر نیما جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ولی تو این سایز نمیشه فول اچ دی پیدا کرد، برای پاسخ دهی 5میلی ثانیه هم حق با شماست بیشتر به خاطر قیافش اینو انتخاب کردم
اگر کیفیت تصویر و عمر مانیتور کم نباشه میشه از خیر 2میلی گذشت
خریدم مانیتور رو اما سرم خیلی شلوغ بوده هنوز فرصت نکردم بازش کنم
خواهش عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مبارکتون باشه مونیتور خوبیه
چند خریدید ؟
متشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
252 تومن به قیمت بازار تبریز
nima_hl (29-08-11)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks