سلام.قصد خرید مانیتور قدیمی lcd مربعی که دارای پورت dvi هستن رو دارم و فروشنده قیمت مناسبی گفته. به نظرتون این مانیتورها چون خیلی قدیمی هستن بعد یه مدت خراب نمیشن؟ و یکبار مصرف نیستن؟
کاربر شهرسختافزار
سلام.قصد خرید مانیتور قدیمی lcd مربعی که دارای پورت dvi هستن رو دارم و فروشنده قیمت مناسبی گفته. به نظرتون این مانیتورها چون خیلی قدیمی هستن بعد یه مدت خراب نمیشن؟ و یکبار مصرف نیستن؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بستگی به نوع کارکرد و شرایط کار کرد دارد . مانیتور هم عمر مشخصی داره و معمولا بعد از این همه سال خازن های قسمت تغذیه یا برد اصلی ظرفیت خودشون رو از دست دادند . پس احتمال خرابی هست . البته اگر پنل سالم باشد تعمیر این نوع خرابی ها زیاد هزینه بر نیست .
ehsa2500 (03-08-23)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون.بیزحمت بگید که علائم خرابی پنل چیا هستن چون من هیچ تجربه ای در این مورد ندارم بعد به نظرتون با یک هفته تست معلوم میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks