سلام.قصد خرید مانیتور قدیمی lcd مربعی که دارای پورت dvi هستن رو دارم و فروشنده قیمت مناسبی گفته. به نظرتون این مانیتورها چون خیلی قدیمی هستن بعد یه مدت خراب نمیشن؟ و یکبار مصرف نیستن؟
سلام.قصد خرید مانیتور قدیمی lcd مربعی که دارای پورت dvi هستن رو دارم و فروشنده قیمت مناسبی گفته. به نظرتون این مانیتورها چون خیلی قدیمی هستن بعد یه مدت خراب نمیشن؟ و یکبار مصرف نیستن؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بستگی به نوع کارکرد و شرایط کار کرد دارد . مانیتور هم عمر مشخصی داره و معمولا بعد از این همه سال خازن های قسمت تغذیه یا برد اصلی ظرفیت خودشون رو از دست دادند . پس احتمال خرابی هست . البته اگر پنل سالم باشد تعمیر این نوع خرابی ها زیاد هزینه بر نیست .
ehsa2500 (03-08-23)
خیلی ممنون.بیزحمت بگید که علائم خرابی پنل چیا هستن چون من هیچ تجربه ای در این مورد ندارم بعد به نظرتون با یک هفته تست معلوم میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks