۵۰۰
(با مانیتور فعلیش چکار کنم؟ غیرفعالش کنم؟)
اصلا بنظرتون خرید یه مانیتور برای لپتاپ منطقیه؟ نظرتون در مورد مانیتور لپتاپم چیه؟
۵۰۰
(با مانیتور فعلیش چکار کنم؟ غیرفعالش کنم؟)
اصلا بنظرتون خرید یه مانیتور برای لپتاپ منطقیه؟ نظرتون در مورد مانیتور لپتاپم چیه؟
|
عوض کردن پنل دردسرهای خودش رو دارد . بهتره برای منزل یا محل کار یک مونیتور جداگانه تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LG 22MP55HQ IPS
حدود 550
Asus Full HD VS228N
حدود 560
- تو این رنج قیمت دیگه بهتر از اینا نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- شما کدوم یک از این دو رو پیشنهاد میدید؟
من الجی رو میپسندم . البته تا حدی سلیقه ای هست . بعضی از کاربران با ips مشکل دارند و بعضی هم نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل اینکه بعضیا با ips مشکل دارن چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks