سلام خدمت شما.
من یه لپتاپ lenovo thinkpad e530 دارم. از مانیتورش راضی نیستم. بنظرتون مانیتور جداگونه تهیه کنم؟ چه مدلی؟
میخوام یه چیز هم کیفیتش مناسب باشه (مثلا فول اچ دی و..) و هم چشم رو اذیت نکنه.
کلا هر حرفی در این زمینه دارید، بفرمایید.
سلام خدمت شما.
من یه لپتاپ lenovo thinkpad e530 دارم. از مانیتورش راضی نیستم. بنظرتون مانیتور جداگونه تهیه کنم؟ چه مدلی؟
میخوام یه چیز هم کیفیتش مناسب باشه (مثلا فول اچ دی و..) و هم چشم رو اذیت نکنه.
کلا هر حرفی در این زمینه دارید، بفرمایید.
|
۵۰۰
(با مانیتور فعلیش چکار کنم؟ غیرفعالش کنم؟)
اصلا بنظرتون خرید یه مانیتور برای لپتاپ منطقیه؟ نظرتون در مورد مانیتور لپتاپم چیه؟
عوض کردن پنل دردسرهای خودش رو دارد . بهتره برای منزل یا محل کار یک مونیتور جداگانه تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LG 22MP55HQ IPS
حدود 550
Asus Full HD VS228N
حدود 560
- تو این رنج قیمت دیگه بهتر از اینا نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- شما کدوم یک از این دو رو پیشنهاد میدید؟
من الجی رو میپسندم . البته تا حدی سلیقه ای هست . بعضی از کاربران با ips مشکل دارند و بعضی هم نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دلیل اینکه بعضیا با ips مشکل دارن چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستانی که با IPS موافق نیستن، دلیلش چیه؟
به نظر من ips خوبه اما pls هم عالیست.اتفاقا من نمی دونم چرا اکثر خیال میکنن ips بهتر است.از نظر من ips و lps در یک حد هستند.گر چه در سایتهای تخصصی برتریهای pls بر ips ذکر شده و من ندیدم برتری از ips نسبت به lps گفته شده باشه.
اما در نهایت کاری که من می کنم اینه که هر دو تا رو از جلو می بینم و هر کدوم از نظر خودم کیفیت بهتری داشت همونو بر می دارم.
مثلا الان از جلو کیفیت سامسونگ S24D395 و ال جی 23MP65HQ رو دیدم و از کیفیت سامسونگ خیلی خیلی بیشتر خوشم اومد.
JiMmY.j (20-07-15)
PLS نسخه IPS سامسونگ هست (پنل های IPS رو LG می سازه). در کل فرقی نداره میشه مترادف هم حسابشون کرد (در عمل بعد از کالیبره کردن IPS اندکی دقت رنگ بهتر و وابستگی کمتر به نور پس زمینه داره و PLS اندکی سریع تر است).
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks