اودیسه g5 خودش 3 مدل داره، هم 2k داره 144 هرتزی، 165 هرتزی هم fhd دار 240 هرتزیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم منحنی داره هم فلت، هم 8 بیتی داره هم 10 بیتی. میزان روشناییشونم از 250 تا 350 متغیره.
هم IPS داره هم VA
اما فک کنم منظور شما نمونه منحنی 2k و 144 هرتزی هست با فری سینک پریمیوم که HDR10 هم ساپورت میکنه و پنل VA هست.
این مدل خیلی شبیه MSI هست از هر نظر. البته ام اس آی رفرش ریت کمی بالاتر داره یعنی 165 هرتز.
فری سینک معمولی ساپورت میکنه. hdr هم نداره.
اما بیشترین تفاوتی که به چشم میاد میزان منحنی بودنشون هست.
سامسونگ منحنی هاش به معنی واقعی منحنی هستن و انحناشون زیاده، اما برند های دیگه کمی انحنا دارن.
باید دقت کنید که کدوم با سلیقه تون بیشتر جوره.
نمونه سامسونگ 1000R هست و انحنای بیشتری داره اندازه انحنای چشم.
اما msi 1500R هست و کمتر انحنا داره. خیلی مدلای دیگه حتی 1800R هستن که دیگه میزان انحناشون خیلی کمه.
کاملا هم سلیقه ای هست. البته به کاربری هم ربط داره.
برای گیمینگ مخصوصا گیم هایی مثل فورزا و جی تی ای انحنای سامسونگ بی نظیره.
همنین va بودنش کنتراست عالی به همراه داره.
اما برای تولید محتوا، ادیت و غیره کلا سراغ منحنی اصلا نرید.
و پنل هم IPS بگیرید. و هرتز بالا مثل 144 هم نیازی نمیشه و یک 75 هرتز با پنل IPS و دقت رنگ بالا و ترجیحا ساپورت HDR برای این جور کارا بسیار مناسب تر هست.
در عوض برای گیمینگ خب مانیتور های سامسونگ و ام اس آی که گفتید بهتر هستن.
بین اون دو تا به نظرم الویتتون به میزان انحنا باشه چون باقی مشخصاتشون خیلی نزدیک به هم هست.
به شخصه سامسونگ رو انتخاب میکنم و با مدل های مختلفشم کار کردم، از G3 تا G9
G7 حرف نداره اما خب قیمتش بالاست ولی همه چی تمومه
G8 هم که تازه معرفی شده عالیه ولی قیمتش خیلی بالاست ولی میشه گفت بهترین مانیتور دنیا در حال حاضره از نظر امکانات و کیفیت.
ال جی و کورسیر هم دو مانیتور تاشو معرفی کردن که قابلیت تبدیل از فلت به خمیده و برعکس رو دارن که خیلی جالبه، البته قیمتشون فضایی هست و سایزشون هم بزرگه یعنی 42 و 45 اینچ
و مشخصا اندازه سامسونگ ها هم نمیشه خمیده شون کرد. ولی امیدواریم در آینده مانیتور های سایزای دیگه با قیمت مناسب تر هم بیان که این قابلیت ها رو داشته باشن که با یک مانیتور بشه مزایای منحنی و فلت رو یک جا داشت.

Bookmarks