من میخوام یه مانیتور ال سی دی با بودجه 220 تومن بخرم
خواهشا پیشنهاد های خودتون رو اعلام بکنید با دلیل و قیمت
بین الجی و سامی موندم ، کودوم سرتره؟ قیمت رو هم یه خورده میتونم بالا پایین کنم
کاربر شهرسختافزار
من میخوام یه مانیتور ال سی دی با بودجه 220 تومن بخرم
خواهشا پیشنهاد های خودتون رو اعلام بکنید با دلیل و قیمت
بین الجی و سامی موندم ، کودوم سرتره؟ قیمت رو هم یه خورده میتونم بالا پایین کنم
|
|
کاربر شهرسختافزار
من برای یکی از دوستانم مانیتور BW1932 گرفتم با قیمت 250 با کنتراست 3000:1 که واقعا راضی بود.
به نظر من تو رنج 220 تا 250 مانیتورهای 19 اینچی قیمت مناسبی پیدا کردن و خرید مانیتورهای 17 دیگه کار درستی نیست.
1960tr هم از LG هست که قیمتش حدودا 260 باید باشه (اگر مانیتور واید نمیخواین).
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
mohsen_star (16-07-08)
عضو VIP شهر سختافزار
اگر کیفیت خوب رو میخواین سامسونگ
اگر خدمات خوب رو میخوان ال جی
در ضمن اول باید بین مانیتور معمولی و واید انتخاب رو انجام بدین تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن
اگر مانیتور رو برای دیدن فیلم و استفاده بازی میخواین بهتره واید بگیرین
اما اگر برای کارکرد روزمره و متفاوت میخواین بهتره معمولی بگیرین
با حرف عماد عزیز هم موافقم انتخاب 19 انتخاب عقلانی تر از 17 اینچ هستش
Labyrinth (17-07-08), mohsen_star (16-07-08), PCminister (16-07-08)
کاربر شهرسختافزار
من بیشتر برا کارهای شخصی و بازی میخوام
بنظرتون واید بخرم یا معمولی؟
خودتون یه مدل خوب واید یکی هم معمولی بگین تا برم تو کفشون و مقایسه کنم ببینم کودوم بهتره
با تشکر
عضو VIP شهر سختافزار
واید : سامسونگ CW1931 یا GW1932 قیمت این دوتا بین 240 تا 250
معمولی : سامسونگ 1931 BF با قیمت 245
نظر بنده رو معمولی هست به این دلیل که تصاویر تو واید یک مقدار کشیده میشه و هر کسی طالب اون نیست
به همین دلیل هم هست که قیمت مانیتورهای واید یه مقدار کمتر از معمولیه
mohsen_star (16-07-08)
آقا مهدی هیچ کشیدگی وجود نداره چون رزلوشن های ال سی دی های واید با معمولی فرق داره من این رو بشخصه دیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف شما در تلویزیون های واید درست هست و من خودم بشخصه این موضوع رو توی یک بانک دیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
خوب امیر جان به همین دلیل هست که سایز تصویر تغییر میکنه و تصویر کشیده میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعنوان مثال یک دوربین دیجیتال اگر بصورت معمولی یک عکس رو در یک رزولوشن بالا با ابعاد 2304×3072 عکس بگیره این ابعاد در یک عکس واید به رزولوشن 1728×3072 تغییر پیدا میکنه
و همین تغییر باعث میشه که عکس یا تصویر دچار کشیده گی بشه که در مورد مانیتور واید و معمولی هم کاملا صدق میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا مهدی شما از تصویر واید استفاده کن این مشکل پیش نمییاد اگر اشتباه نکنم توی تنظیمات دوربینتون داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعلاوه شما رزولوشن 1728×3072 رو توی چند اینچ مانیتور دیدید ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یاعلی مدد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (18-07-08)
عضو VIP شهر سختافزار
خب اینکه مشخصه تصویری که با رزولوشن واید گرفته بشه تو مانیتور واید کشیده گی نداره اما تصاویری که بصورت معمولی هست تو واید به مشکل میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارادتمند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks