پاسخ: مانیتور Full HD بعد از T220p و 2261V ؟؟؟
نقل قول:
مگر خیلی ضروری هست که مجبوری بخری ؟؟؟
اجباری که در کار نیست اصولاض همیشه آدم می تونه با همه چی بسوزه و بسازه...اما زیاد پای مانیتور می شینم در این حد که کامپیوترم شاید دو 3 ساعت در روز خاموش شه چشم رو داره اذیت می کنه این...بعدش بازی مازی هم نمی کنم همش مطالعس واس همین اذیت می شم
آهان ببین صبر کن من فردا واست یه آمار میگیرم اگر واست با قیمت خوب پیدا کردم میخوای ؟
البته زیاد زوق نکن اگر پیدا کنم با قیمت خوب خودم یکی میخوام !:1. (38)::1. (40):
نقل قول:
آهان ببین صبر کن من فردا واست یه آمار میگیرم اگر واست با قیمت خوب پیدا کردم میخوای ؟
البته زیاد زوق نکن اگر پیدا کنم با قیمت خوب خودم یکی میخوام !
یکی از دوستام فردا داره میاد ولی عصر از کرج؛بهش سپردم یه قیمتی برام بگیره ببینم چه می کنه...یه نمایندگی سر کوچمون ساسونگ داره بنده خدا هیچکی بهش سر نمی زنه اما نمایندگی مانیتوره سامسونگه همیشه هم انبارش پره یه سرم باید به اون بزنم شاید اون t220 داشته باشه اما نمایندگی کرج رفتم واس ال جی 2261 رو دو هفته پیش هم نداشت...تشکر بابت لطفت...:give_rose:
آره خودت پی گیر شو ولی من احتمال داره اینجا با قیمت استسنایی گیر بیارم !!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای همین هم هست خودمو در قید گرونی نمیکنم :1. (40):
نقل قول:
آره خودت پی گیر شو ولی من احتمال داره اینجا با قیمت استسنایی گیر بیارم !!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای همین هم هست خودمو در قید گرونی نمیکنم :1. (40):
مگه کجایی؟؟؟قیمت استثنایی؟؟؟:1. (27):
یَک جایی :1. (38):
بزار ببینم چی میشه خبرشو میدم .
سلام دوستان عزیز میگم اگه تونستین با یه قیمت تپل پیدا کنین ما رو هم بی خبر نزارین
از یک فروشنده ای امروز شنیدم که گفت ال جی وارد نکرده چند مدل رو یکیش 2261 بود یکیش 2053 و یه مدل 19 رو هم گفت و هنوز هم وارد نشده اما جوری صحبت می کرد که وضع این جوری نخواهد موند و واردات خواهند داشت و صرف این که که تعرفه ها رفته بالا این ها واردات رو متوقف نکردن...ظاهراً باید صبور بود:great:
آقا آمارشو در اوردم
چون کم میشه تو بازار فروشنده ها قیمت رو خودشون بر طبق اینکه چقدر حال کنند میزارن یعنی قیمت های فضایی الان به خاطر کم بودنش هست و اصلا به این صورت نمیمونه و درست میشه .
من قیمت گرفتم 260 .
نقل قول:
آقا آمارشو در اوردم
چون کم میشه تو بازار فروشنده ها قیمت رو خودشون بر طبق اینکه چقدر حال کنند میزارن یعنی قیمت های فضایی الان به خاطر کم بودنش هست و اصلا به این صورت نمیمونه و درست میشه .
من قیمت گرفتم 260 .
تشکر...ظاهراً همین باید باشه چون مدل هایی مثل 2284 هنوز نایاب نشدند و قیمتشون با این که در اصل گرون تر از 2261 اما ارزون تر به فروش می رسه...اونایی که خبر داشتن 2261 هاشون رو نگه داشتن واس همچین روزی خوب دارن مردم رو می دوشن:great: