ای بابا عجب گیری کردیم ها !!!!
این مسخره بازی هارو در میارن که بازار تنوع داشته باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
ای بابا عجب گیری کردیم ها !!!!
این مسخره بازی هارو در میارن که بازار تنوع داشته باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خداییش زور نداره یه مانیتوری که تا 1 هفته پیش بوده 240 رو حالا 40 تومن گرون تر آدم بگیره؟؟؟؟با 40 تومن 2 گیگ رم می شه به کامپیوتر اضافه کرد:cry::cry::cry::cry:نقل قول:
T220 هم دچار هیمن جریان شده....خبر دقیقش رو داشتم...بلافاصله بعد از انتخابات ایران قرار بود سامسونگ مانیتورهاش وارد بشه اصلاً معلوم نشد چی شد که سایت هایی که خبر رو می نوشتن خودشون هم گفتن سامسونگ نداده به ایران و بعضی هاشون ادعا می کردن که تو گمرک مونده برای ترخیص برای همین مانیتورهای سامسونگ کمیاب شد بعد هم ال جی و بعد هم هر چی وارداتیه...دوست عزیز...توی ایران هر قانونی قرار شه تصویب شه قبلش عده ای خواص ازش مطلع می شن!!!!!!!!انبارهاشون رو پر می کنن به نرخ خون باباشون می فروشن...همین الآن هم جاهایی دارند این مانیتورها رو اما با 1.5 برابر قیمت می فروشند...شما رو ارجاع می دم به قضیه بالا رفتن تعرفه ی موبایل ها در ایران 3 سال پیش !!!که همه دنیا شاکی شند اما وقتی از بازر علاالدین می پرسیدی عده ای داشتن...و بقیه هم می گفتند که این ها شدیداً چند تا مدل رو قبل از این قضایا خرید کردند...زد و بند ها توی ایران بی داد می کنه...حتی برای فروش و سود یه نفر که وصله به جایی قانون تصویب می کنند...حالا همه تو بازار کامپیوتر نیستند یا شاید برای مردم مهم نباشه یه زیاد درگیر نباشند برای همین اتفاقی نیافتاده تا الآن ...:give_rose:والا سر دستگاهی مثل گوشی موبایل که همه دستشونه و در تماسن مملکت آن چنان بهم ریخت که رسانه ی ملی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!زور زد و گزارش تهیه کرد و دولت سریع سر و صداهارو خوابوند:yes:
اگه بخواي همينجوري غر بزني و بشيني 2261 هم ديگه رنگشو نميبيني
اينطور كه بوش مياد بزودي قيمتش ميره بالاي 300 مثل t220
آره فکر کنم مجبورم برم همین رو بگیرم اگر گیر بیاد...نمی دونی چقدر اعصابم خورده یعنی قابل تصور نیست....همش دارم به خودم فحش می دم که چرا نگرفتمنقل قول:
بیخیال مگر الان چی داری ؟
اینکاراشون جو سازیه بابا گولشون رو نخور مهر که کاسبیشون خابید میفهمند یه من ماست چقدر کره داره !
و افراد سود جو که قاچاقی وارد میکنند و حال میدند به همه و سود توپی هم میبرند وارد عمل میشند !
من هشت ماه پیش بین این دو مدل مونده بودمt220pوt200که اونموقعt200 245بود وt220 280که یک هفته بعد کخواستم t220p رو بگیرم با کمال تعجب دیدم 300و 310 قیمت میدن منم اینو گرفتم t200کلا این بازار خیلی در بو داغونه زوتر همون مدلی که میخواینو بگیرین تا بدتر نشده
الآن CRT samsung daram....جام رو خیلی گرفته واس همین می خوام عوضش کنم...تو صورتمه...الآن که ماه رمضونه باید بیشتر بخوابه کارشون کهنقل قول:
ببین طبق تجربه ای که داشتم همیشه ماه رمضون بازار خره میخوره :1. (38): پس 1 هفته صبر کن فوقش میری عقب تر میشینی که تو صورتت نباشه !
ایشالله که این جوری که می گی باشه...اگر بدونم واقعاً پایین اودنی در کار باشه منتظر می مونم اما می ترسم وضع بدتر از این شه مجبور شیم 2261رو بریم 340 بخریم...:party:نقل قول:
مگر خیلی ضروری هست که مجبوری بخری ؟؟؟