من این خبر رو نصفه نیمه از یکی از فروشنده ها شنیدم دو هقته پیش اما این قدر افزایش نبود...اما تو یکی از سایت ها خوندم که با این عدد و رقم افزایش تعرفه واردات رو گفته بود...جالب این جاست که همچین باعث پایین اومدن مانیتورهای به قول خودشون تولید و به قول خود ما مونتاژ داخل نشده و چیزی که مشخصیه قیمت ها هموناس...بعد این رو در نظر نمی گیرند که کسی که دنبا کیفیت چرا باید جنس ایرانی بخره...جالبه سیاست های عجیبی ت مملکته...می گن کسی که جنس خوب می خواد بره پوله خوب تر!!!!!!!بده بخره به زور گرون می کنن!!!!!!!!همین مانیتورها در خارج از کشور نصف قیمت ایرانه الآن....من واقعاً الآن مثل چی بگم پشیمونم...دست دست کردم گفتم قیمت ها که هر روز میاد پایین تو ماه رمضون هم بیشتر میاد پایین نمی دونستم این جوری رو دست می خورم..قیمت این 2261 بود 239 تومن...الآن با هزارتا التماس 260 بدن!!!که عمراً ندن...یکی از دوستان تو همین فروم گفتن دو ماه پیش T220p رو خریدن 267 تومن الآن کمترین قیمتی که من دارم 295 تومنه...کار این جا عکسهمه ی دنیاس این جور لوازم فقط ارزون می شه تو ایران گرون می شه....!!!!!!!بعدش حرفم بزنی می گن داری سیاسی حرف می زنی تو همین سایت سریع پست رو حذف می کنن...واقعیت های تلخ این بدبختی که سرمون اومده رو هیچ کسی جوابگو نیست...واقعاً متأسفم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks